Operations Manager / Servicemarknadschef till Atteviks Lastvagnar

Operations Manager / Servicemarknadschef till Atteviks Lastvagnar

Elektrifiering, digitalisering, självkörande fordon, nya bränslen är några av alla de omvärldsfaktorer som med hög fart påverkar vår verksamhet och ökar behovet av ett allt snabbare utvecklingsarbete. Atteviks Lastvagnar söker därför en utvecklingsinriktad Operations Manager/servicemarknadschef som förutom hög kompetens inom produktions- och verksamhetsledning har ett stort intresse och en bra verktygslåda för att bidra till den fortsatta utvecklingen av servicemarknaden och för att möta framtida kundbehov.

I rollen som Operations Mgr/Servicemarknadschef har man övergripande ansvar för att leda och utveckla företagets serviceverkstäder och för att uppnå mål och KPI:er. Tillsammans med organisationens kompetenta ledare och medarbetare drivs förbättringsarbete och implementeras Scanias globala standarder. Du ansvarar förstås även för frågor i din organisation som berör kvalitet, miljö, arbetsmiljö, personal m.m. Utöver detta erbjuder tjänsten intressanta utvecklingsarbeten med Scania, samt arbete i ledningsgruppen för Atteviks Lastvagnar AB.

Ditt närmsta team är sex Verkstadschefer och stabsfunktioner. Du rapporterar till VD.

Vi vill att du har relevant högskoleutbildning, förslagsvis inom industriell ekonomi, logistik, maskin, eller liknande. Minst fem års erfarenhet från liknande befattning är lämpligt där du skaffat dig en bra kompetens kring produktionsledning och de ansvarsområden som ingår i tjänsten. Vi förutsätter att du har hög kompetens inom Lean Production, behärskar olika förbättringsverktyg och framgångsrikt jobbat med förbättringsarbete. Intresse för fordon och branscherfarenhet är förstås ett stort plus.

Utöver din kompetens så är självklart dina personliga egenskaper oerhört viktiga . Hög affärsmässighet och resultatfokus är mycket viktigt och vi vill att du är en stark lagspelare med hög förmåga att etablera långsiktiga och starka relationer internt och extern. Som ledare vill vi att du är prestigelös och ärlig och med stort driv skapar engagemang i din organisation.

Vi förväntar oss att du delar våra värderingar: Långsiktighet, Ordning o reda, Lyhördhet och Respekt.

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Jönköping, men annan ort kan vara möjlig.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 2020.10.19 direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar Atteviks Lastvagnar med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Christer Johansson, 070 670 25 85.

Hur är det att jobba på Atteviks? Se filmen via länk: Jobba hos Atteviks

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christer Johansson
Telefon 0706702585
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Personvagnar och Atteviks Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2,7 miljarder och har ca 450 anställda.

Atteviks Lastvagnar AB har 160 anställda och omsätter ca 550 milj SEK.

www.atteviks.se