Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Som mekaniker på Atteviks Lastvagnar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter reparationer av Scanias lastbilar och bussar.

Vi förutsätter att du har en hög känsla för service och att du tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och ansvar är för dig en självklarhet. Du bör ha sinne för ordning och reda, vara stresstålig och ambitiös. Du har fordonsteknisk utbildning.

Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

Som mekaniker på Atteviks Lastvagnar har du stora möjligheter att utvecklas. Vi ger dig löpande utbildning genom vår generalagent Scania samt genom övriga samarbetspartners.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Servicechef Mats Hultgren på telefon 036-34 89 05 eller mail mats.hultgren@atteviks.se

Vi genomför löpande urval och intervjuer.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-11-20.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/lastbilar
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.