Driven hydraulikmekaniker sökes

Driven hydraulikmekaniker sökes

Till vår anläggning i Jönköping söker vi en driven hydraulikmekaniker.

Hydraulikavdelningen är i ett mycket expansivt skede och måste förstärka med ytterligare en mekaniker.

Som hydraulikmekaniker på Atteviks Lastvagnar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av alla på marknaden förekommande hydraulikapplikationer. Du kommer även vara delaktig i byggnationer där vi bygger på bl.a. krokar, kranar, ploginfästningar, skåp m.m.

Vi söker dig som har framåtanda och hög servicekänsla med kundfokus. Du har lätt för att sam­arbeta och att ta ansvar är för dig en självklarhet. Du måste ha sinne för ordning, vara stresstålig och ambitiös. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och engagemang.

Du har fordonsteknisk/maskinmekanisk utbildning och/eller erfarenhet från hydraulikbranschen. Körkort för tunga fordon är en merit.

Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget. Vi kom­mer att ge dig utbildning genom våra samarbetspartners på hydrauliksidan samt Scania.

Atteviks bjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i ett fantastiskt gäng. Arbete på våra övriga anläggningar kan förekomma.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Servicechef Mats Hultgren på telefon036 - 34 89 05 eller mail mats.hultgren@atteviks.se.

Vi genomför löpande urval och intervjuer. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Mats Hultgren
Email Mejla Mats Hultgren
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/Lastvagnar
Sista ansökningsdag 8 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.