First line support till ATEA

First line support till ATEA

Är du en person med ett genuint intresse för IT och service? Vill du, för Ateas räkning, bli en del av ett spännande uppdrag på ett välkänt kundföretag? Härligt! Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som first line support kommer du att sitta på två företag i Jönköping där du kommer att svara i telefon och hjälpa användare med deras problem. Du kommer att arbeta med användarsupport, teknisk felsökning, kontohantering och beställningar. Det kan även förekomma arbetsuppgifter kring installationer, konfigurationer och problemlösning inom appar, servrar, datorer och nätverk.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning med inriktning mot IT
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskap inom Windows 10 och MS Office 2016
  • Erfarenhet av felsökning inom IT-miljö
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som 1:st line support ser vi att du är hjälpsam, driven, stresstålig och har hög social kompetens. Som person är du öppen, serviceminded och noggrann. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, värdesätter team och kollegor samt har ett brinnande intresse för it och teknik!

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan kommea att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen. Atea är specialister inom IT-infrastruktur och vill vara med och forma Sverige till det ännu bättre. Tillsammans med deras kunder utvecklar de lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.