Projektledare installationsentreprenad till Assa Abloy

Projektledare installationsentreprenad till Assa Abloy

Vi söker nu en projektledare till Assa Abloy Entrance Systems som nu är i en härlig utvecklingsfas och behöver fylla på med nya drivna medarbetare. Vill du vara med på resan och ha en ledande tjänst i ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan omgående!
Urval i denna process kommer att ske löpande.

Om kundföretaget

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar - med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare på Assa Abloy Entrance Systems kommer att leda företagets större projekt, både gällande nybyggnation och renovering. Du har totalansvar för projektet och sköter dialogen med kund och med övriga entreprenörer på bygget. Du ansvarar för att kunden får det de har beställt i rätt tid och enligt plan, men du arbetar även med att leda delprojektledare på plats, se till att kunden, vid behov, får hjälp med betalningslösningar och faktureringen löper på som den ska.

I rollen som projektledare kommer du att både sätta en projektbudget och se till att den hålls. Du samarbetar med säljare och övriga organisationen för att kunna få fram en så bra lösning som möjligt, både ur ekonomiska och byggtekniska aspekter. Du kommer att arbeta med parallella projekt.

Rollen är inte direkt säljande men ett sinne för det ekonomiska i en affär i kombination med en tydlig byggteknisk ådra kommer att vara nycklarna till framgång i denna tjänst.

Din profil

För att lyckas i rollen som projektledare på Assa Abloy Entrance Systems så tror vi att du en akademisk utbildning inom byggteknik, alt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kommer kanske från byggsidan alternativt levererat till större byggprojekt i en ledande roll. Du har arbetat minst 5 år, i en liknande position där du har verkat som spindeln i nätet. Som projektledare är du trygg i dig själv och du vet vad som krävs för att ta ett projekt från start till mål. Du har förhandlingsvana och räds inte att ta tuffa beslut om det krävs och du känner dig trygg i din entreprenadjuridik. I dina tidigare roller har du erfarenhet av byggprocesser och gärna installationer inom byggsektorn.
Har du dessutom kunskap inom mekanik, el- och styrregler är det meriterande.

Som person är du social, driven och har skinn på näsan. Du drivs av att göra bra affärer och skapa win-win mellan dig och din kund. Du vet att kostnadseffektivitet och affärsmässighet skapar bra kvalitet i projekten.

Rollen är placerad någonstans mellan Göteborg och Stockholm och söderöver och gärna i anslutning till någon av Assa Abloys kontor (Göteborg, Jönköping Örebro, Stockholm). Det kommer att förekomma en del resor i tjänsten.

I denna rekrytering har Assa Abloy valt att arbeta med OnePartnerGroup varpå den initiala kontakten ska se med dom.
Du ansöker på onepartnergroup.se. För frågor och liknande, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom på 036-4409011, alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marcus Rosenblom
Telefon 036-440 90 11
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se