Warehouse Operator - Jönköping

Warehouse Operator - Jönköping

Arla söker nu flera medarbetare till sin site i Jönköping.

Vill du ha ett fartfyllt och praktiskt arbete? Är du en flexibel och positiv person som trivs att jobba med andra och har förmåga att hantera självständigt arbete.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Arlas kyllager ingår du i en härlig arbetsgrupp med mycket humor och bra sammanhållning. Dina arbetsuppgifter kommer vara att plocka och packa mejeriprodukter med truck som ska skickas ut till butik.

Det är ett högt tempo och fysiskt krävande arbete, vilket innebär att du behöver känna dig bekväm med det. I kyllagret är det även cirka 5 grader.

Det är en heltidstjänst (butikstid / 2-skift dag/kväll eller 3-skift dag/kväll/natt)

Din Bakgrund

Som person är du driven och trivs när det är mycket att göra. Vidare tror vi att du är flexibel, prestigelös och kvalitetsmedveten i din yrkesroll. Truckkort och lagervana är fördel men inget krav. Du ska kunna läsa och förstå svenska språket.
Du har god fysisk och psykisk hälsa och vi ser gärna att du är tävlingsinriktad.

Om Arla Foods

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgård till tallriken" Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Om Kyllager

Kyllager är ett modernt automatiserat lager med unik mix av åldrar, kön och nationaliteter. Vi har kall arbetsmiljö men varm stämning där lagret kommer alltid före jaget!

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Annonsen tas bort 31/8 - 2021

Att tänka på

När du skapar din profil blir du ombedd att ange vem din ansökan kan vara synlig för.

Vi rekommenderar att du väljer "Endast Arla rekryteringskonsulter i mitt hemland" Eller Alla rekryteringskonsulter i alla länder globalt.

Varaktighet
6 mån visstid med goda möjligheten till en fortsättning.

100% Schemalagd arbetstid.

Lön
Månadslön

Övrigt

Vid eventuella frågor så maila eddie.ilic@arlafoods.com

COVID-19 Notice:

We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes for most of our recruitments to enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety.

#LI-DNI

Ref.: 72801
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)