Underhållstekniker

Underhållstekniker

Vi på Underhåll i Jönköping söker nu en underhållstekniker. Som underhållstekniker får du ett brett ansvar med varierande arbetsuppgifter som gör att du snabbt kommer utvecklas i din yrkesroll.

Ta chansen att bli en del av Arla i Jönköping där vi tillverkar över 100 olika artiklar, och förser hela södra Sverige med mjölk, fil och grädde!

Om rollen

Du kommer att arbeta med underhåll och reparation av anläggningens förpackningsmaskiner. Målet för din roll är primärt att utföra avhjälpande underhåll, samt att öka utrustningens driftsäkerhet och minimera driftstörningar. Därför är förebyggande underhåll samt felsökning och reparation av elektrisk och mekanisk utrustning en del av jobbet.

Du kommer ingå i underhållsgruppen med sex personer som har ansvarsområde förpackningsmaskiner. Du arbetar 3-skift, dvs dag-, kväll, -natt och helgpass. Förlagd under både vardagar och helger. Det innebär att man har en genomsnittlig arbetstid på 36 timmar per vecka. För arbete som utförs på helgdagar erhålles även helg-lön samt kompensations-ledigt som motsvarar tiden man arbetat. Till detta tillkommer också en årlig arbetstidsförkortning på ca 40 timmar. För tillfället är det ett 5-veckors schema, en vecka kväll, två veckor tidigt och två veckor med nattskift (3 nätter/vecka).

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot industrielektriker eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har troligen också erfarenhet av underhållsarbete från verkstadsindustri, processindustri eller liknande. För att du skall vara bekväm i din roll krävs personliga egenskaper som samarbetsförmåga och kund-/servicetänkande. Utöver det tror vi att du som person trivs bäst i en snabb och omväxlande miljö, där du ständigt utmanas och utvecklas.

Ansökan och kontakt

Din ansökan skickar du senast 2021-05-31, men urval och intervjuar sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta underhållsledare Martin Werning, martin.werning@arlafoods.com

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi är måna om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

COVID-19 Notice:
We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes for most of our recruitments to enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arlafoods.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)