Production Leader/Teamledare till Arla - Jönköping

Production Leader/Teamledare till Arla - Jönköping

Är du redo för en spännande utmaning, en viktig roll där du får utveckla och utvecklas? Till vårt moderna mejeri i Jönköping söker vi en production leader. Du kommer att jobba två skift, utveckla arbetet på enheten och avdelningen och ta oss mot uppsatta mål. Har du erfarenhet från en ledar- eller samordnande roll? Då är det här rollen för dig.

Vad innebär rollen?
På Arla i Jönköping tillverkas över 100 olika artiklar, och vi förser hela södra Sverige med mjölk, fil och grädde och är idag 160 medarbetare. I rollen som teamledare får du ett spännande jobb och en nyckelroll till att leda arbetet i produktion och i ditt team. Vi söker dig som vill vara med på resan när vi skapar framtidens mejeri. Har du ambitionen och viljan att fortsätta driva denne utveckling kan vi erbjuda dig en givande ledarskapsutmaning med fokus på personal, utveckling och processer. I ditt ansvarsområde ingår:
  • Leda ett team om cirka 25 personer som arbetar inom produktion.
  • Vara med och driva Lean-arbetet inom produktionsavdelningen.
  • Enligt ditt schema ansvara för den dagliga driften i hela produktionsavdelningen. Som består av förmiddag, eftermiddag och delvis natt.
  • Planera och arbeta med effektiv schemaläggning – och du säkerställer att våra produkter produceras i rätt mängd, till rätt kvalitet och i rätt tid till våra kunder.
  • Du kommer inte följa din personal varje dag, då de arbetar enligt ett annat schema. Du kommer att bli en av 6 ledare och ingår i Produktionsledningsgruppen.
Vem är du?
Vi söker dig som har en erfarenhet inom liknande industri/produktionsmiljö. Det är även meriterande om det är från skiftgående verksamhet och om du i grunden är utbildad mejeritekniker eller mejeriteknolog. För att lyckas i rollen tror vi även att du har:
  • Ett utmaningssökande och starkt intresse för ledarskap
  • Erfarenhet av förbättringsarbete
  • Förmågan att kunna entusiasmera andra
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Goda IT kunskaper, SAP eller liknande affärssystem är meriterande
För att trivas hos oss på Jönköping Mejeri och i rollen som Teamledare är du en lagspelare som månar om din personal samtidigt som du är tydlig och besitter ett positivt tankesätt. Du är duktig på att engagera och motivera ditt team och skapa en stark laganda. Du är van vid att fatta beslut, driva effektivitet och följa upp resultat. Du är öppen och rak i din kommunikation och har samtidigt förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att nå fram. Som person trivs du allra bäst i en snabb och omväxlande miljö, där du ständigt utmanas och utvecklas som ledare.

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-04-30 men urval sker löpande, och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Production Manager Kent Persson, på telefon 070-8635179.
Mer info
Kontaktperson Kent Persson
Telefon 070-8635179
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arlafoods.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)