Är du studerande och söker ett extraarbete? Vi söker studenter till Arlas kyllager i Jönköping.

Är du studerande och söker ett extraarbete? Vi söker studenter till Arlas kyllager i Jönköping.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta extra under studietiden som lagermedarbetare till vår kund Arla i Jönköping, till deras kyllager. På lagret är det 5 grader så det är viktigt att du klarar av att arbeta i den temperaturen. Du kommer att jobba med att plocka och packa Arlas mejeriprodukter. Du använder plocktruck (A1) och packar varor varsamt i rullbur eller på pall. Det är ett fysiskt arbete med högt tempo där stämningen är mycket god. Du har en god förmåga att anpassa dig beroende på behov, men också när det kommer till tider.
Det är bra om du kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Arbetet är förlagt till vardagar samt söndag både dag - och kvällstid.
Du kommer att bli anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som är positiv, pigg, noggrann, initiativrik och serviceinriktad.Tjänsten kräver att du är ansvarstagande som person och trivs med att arbeta i ett högt tempo både i grupp och självständigt. Arbetet kräver också att du som söker är flexibel och vi förutsätter att du är punktlig, lojal och duktig på att samarbeta.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Truckkort A1 är ett krav.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 9 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.