Säljkoordinator till vårt kontor i Jönköping

Säljkoordinator till vårt kontor i Jönköping

Är du redo för spännande utmaningar hos Skandinaviens ledande leverantör av aluminium? Då kan du vara den vi är ute efter!

Alumeco A/S är en starkt konsoliderad internationellt verksam handelskoncern med huvudkontor i Danmark. Koncernen är specialiserad inom aluminium för den metallkrävande industrin, och bygger på engagerade och framtidsorienterade medarbetare. Koncernen har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på utveckling av nya koncept och kompetensutveckling av de anställda. Huvudkärnvärden är kundfokus och affärssinne. Koncernen har en omsättning på ca. € 460 milj. och sysselsätter mer än 800 anställda över hela världen.

Vi är Skandinaviens ledande leverantör av aluminium och rödmetaller till den metallbearbetande industrin och har i Sverige en omsättning på 840 MSEK per år och 35 engagerade medarbetare. Sedan etableringen 1996 har vi expanderat samtidigt som vi har fokuserat på kvalitet i orderhantering och leveranser ”just in time”. Alumeco Sverige AB finns idag representerade på 6 platser i Sverige.

Nyckelansvar och huvuduppgifter

Som säljkoordinator ingår du i ett team som tillsammans med våra säljare ger professionell support till våra kunder.
Som spindeln i nätet kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter och en bred kontaktyta såväl internt som externt.

Ditt fokus kommer att vara:
  • Systematisk registrering av offerter, order och övrig rapportering i SAP.
  • Begära in offerter från våra leverantörer.
  • Inköp och leveransbevakning.
  • Nära samarbete med koordinatorer och säljare i organisationen.
  • Ad hoc uppgifter på tvärs i organisationen.
Profil

För att trivas och komma till din rätt tror vi att du är prestigelös och har en stark servicekänsla, van att ta mycket eget ansvar och van vid att själv strukturera upp din dag. Du är driven, ser vad som behöver göras och tycker om att lösa alla situationer som kan tänkas uppkomma. Vi ser gärna att du har en god administrativ förmåga och är van att stundtals arbeta under hög belastning.

Din yrkesbakgrund kan vara varierande, det viktigaste är att du trivs med att skapa nya kontakter och har en stark servicekänsla. Du har erfarenhet utav liknande arbetsuppgifter som koordinator eller ordermottagare.

Du har dessutom utmärkt kommunikationsförmåga, du är en lagspelare som tillsammans med övriga kollegor hjälper till att skapa en dynamisk och resultatinriktad miljö samtidigt som du är en god kollega.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Du har goda datorkunskaper, är väl förtrogen med officepaketet och gärna erfarenhet av SAP. Innehar B-körkort.

Vi erbjuder

En dynamisk position med mycket goda utvecklingsmöjligheter och yrkesmässiga utmaningar i en internationell, informell och attraktiv arbetsmiljö. Vi har en tydlig tillväxtstrategi och fokus på den enskilde medarbetaren, med en platt ledningsstruktur och korta beslutsvägar.

Ansökan

Har du några frågor omkring befattningen eller företaget är du välkommen att kontakta Kajsa Wollhag kwo@alumeco.se. Vi ser fram emot din ansökan och CV snarast möjligt, men senast den 30 september 2018. För ytterligare information om företaget besök vår hemsida www.alumeco.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)