Account Manager till Region Småland

Account Manager till Region Småland

Vill du utvecklas vidare i din säljkarriär där du får användning av din nyfikenhet och talang för att bygga och underhålla relationer?

Vi söker nu en engagerad Distriktsäljare i Småland som kommer arbeta med våra kunder inom bland annat tillverkningsindustrin, svetsning, skärning, laserbearbetning, värmebehandling och många andra spännande områden. Vi söker dig som vill bygga på din tidigare erfarenhet av fältförsäljning, där vi kan erbjuda dig möjlighet att utvecklas till en framtida teknisk säljare och få ta dig an några av Air Liquides större konton.

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra

Som Distriktsäljare inom avdelningen Entrepreneurs & Professionals, kommer du spendera mycket tid tillsammans med kunderna på deras kontor och fabriker, vilket innebär att du kommer få lära känna deras produkter och behov på djupet. Du ingår i ett team på 8 personer som alla drivs av att bidra till att vi fortsätter växa och att förbättra vårt samarbete ännu mer med kunderna i regionen.

I denna roll, kommer du få ansvara för att underhålla relationen och utveckla samarbetet med dina existerande kunder samtidigt som du förväntas hitta nya kunder i regionen. I din roll, ansvarar du för hela försäljningsprocessen, från första kundkontakt till förhandling och undertecknat avtal. Typiska arbetsuppgifter kommer därför innebära kundbesök, presentera Air Liquides utbud av produkter och tjänster, identifiera kundbehovet, förhandling samt skriva offerter och avtal.

Du kommer få en grundlig introduktion av gas och försäljning tillsammans med dina kollegor och säljchef. När du har blivit varm i kläderna, så kommer du att arbeta tillsammans med våra återförsäljare, affärsutvecklare, tekniska experter och ingenjörer för att skapa innovativa och konkurrenskraftiga erbjudanden för att kontinuerligt bidra till vår tillväxtresa.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av fältförsäljning (gärna inom industrisektorn) och känner du dig redo att ta nästa steg i din karriär.

Inom detta kundsegment kan säljcyklerna vara lite längre hos både våra större och mindre kunder, så därför är det viktigt att du som person är tålmodig, är en engagerad lyssnare och god förhandlare. Att arbeta självständigt och planera din egen arbetsdag kommer naturligt för dig, men du är också en teamplayer som gillar att lyfta dina innovativa idéer inom teamet för att få feedback och utveckla företagets erbjudande.

För denna roll måste du ha B körkort och med tanke på på den geografiska bredden i ditt ansvarsområde, är det även viktigt du trivs med resande försäljning. Vi tror att du redan har vana av att arbeta i Microsoft Office, det är positivt om du även innan har arbetat i CRM system. Du talar och förstår svenska obehindrat samt har en god kunskap i engelska, både i tal och skrift.

Övrig information
Du kommer ansvara för region Småland, där du förväntas jobba nära dina kunder. Tjänsten beräknas ha ca 5 övernattningar i månaden för att utveckla och underhålla dina affärsrelationer. Du kommer rapportera till vår Sales Manager SE East Klas Aronson. Om du har några frågor om rollen, var vänlig kontakt Klas Aronsson, +46 70 617 52 00.

Redo att ta ditt nästa steg i din säljkarriär? Ansök via länken senast 25 augusti. Vi kommer gå igenom ansökningarna fortlöpande, så tveka inte med att skicka in ansökan redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför blir en del av oss?
Air Liquide strävar för att bidra till hållbar framtid och vi är fast beslutna att gå över till en ren och hållbar gasindustri där vi genom innovation och högteknologi formar framtiden med utmärkta tjänster för industri och hälsa.

Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att när du växer så växer vi. Vi erbjuder dig därför fantastiska karriärmöjligheter i ett internationellt företag baserat i 75 länder, samtidigt som du kommer att arbetar i ett team som värderar nära samarbete och utveckling av varandra.

Andra förmåner är företagsbil, bonus baserad på din prestation, flexibel arbetstid och arbetsplats, lunch till reducerade priser, generös semester, friskvårdsbidrag och mycket mer.

Lyssna på vår podcast med Clara, Kathrine och Ragnar för att höra mer om hur det är att arbeta här, work-life balance och utvecklingsmöjligheter.