Senior Redovisningskonsult - Advisorgruppen

Senior Redovisningskonsult - Advisorgruppen

Advisorgruppen söker till sin fortsatta utvecklingsresa nu en

REDOVISNINGSKONSULT - SENIOR

Jobbar du med kvalificerad redovisning och rådgivning idag, och har alltid stimulerats och sett dig som en flexibel och extra kompetent problemlösare när du landat in i olika oförutsedda uppdrag, samt hittat lösningar för att ta både dig och bolaget vidare?

ROLLEN

Vi söker en självständig redovisningskonsult till Advisorgruppen, som har en lång och bred erfarenhet. Som redovisningskonsult på Advisorgruppen hjälper du företag med allt från uppsättning och struktur på bolagets löpande bokföring till genomförande av bokslut, årsredovisningar, och deklarationer.

Effektivisering av processer, rådgivning och analys av kundens affär är en självklarhet på Advisorgruppen. I rollen ingår att lyfta och utveckla såväl kunder som övriga medarbetare till nästa nivå. Du kommer arbeta både på egen hand och i team med andra, och med flera uppdragsgivare åt gången.

ERFARENHETEN

För rollen ser vi att erfarenheten som du tillgodosett dig genom kvalificerat arbete som redovisningsekonom är avgörande. Du har arbetat med moms- och arbetsgivardeklarationer, samt bokslut och årsredovisningar, självklart är du bekväm med alla svenska regelverk. Vi arbetar med både små, medelstora och stora bolag. Är du dessutom bekväm med koncernredovisningsfrågor så ser vi det som ett plus.

Det pågår flera spännande utvecklingsprojekt där du med din erfarenhet har en självklar plats. Vi arbetar som ett team, vilket innebär att mer erfarna konsulter handleder och och är en kunskapsresurs för övriga på ett naturligt sätt i vardagen.

PERSONEN

Detta är en roll som handlar om att på ett professionellt och ödmjukt sätt möta våra kunder och överträffa deras förväntningar, därför ser vi att du ska trivas med nära kundkontakter och alltid sträva efter att bidra till utvecklingen av kundens affär. Det innebär att du är utåtriktad, skapar och underhåller relationer.

Vårt uppdrag som redovisningsbyrå utvecklas kontinuerligt därför ser vi att du är duktig på att hitta på nya angreppssätt, komma ofta med idéer och ifrågasätta traditionella arbetssätt.

I både kundrelationer och internt ser vi det viktigt att du fattar beslut, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vidare tänker du strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, samt analyserar konsekvenser och långsiktiga betydelser.

Rollen kräver en ihärdighet, där du arbetar framåt med olika projekt, förblir motiverad och effektiv tills ett avslut och resultat är uppnått. Viktigt är såklart också en hög numerisk analytisk förmåga, där du på ett enkelt och snabbt sätt ser igenom siffrorna.

KULTUREN

För att nå våra mål och uppfylla vårt uppdrag så är våra värderingar grunden och det som driver oss framåt. Din person och dina beteenden kommer filtreras genom våra värderingar. Genom dessa vill vi att du är med och bygger vår kultur samt levandegör det i mötet med kollegor och kunder varje dag.

Våra kärnvärden är Kul på jobbet, Engagemang, Ärlighet och Kompetent team. Kul på jobbet är både resultatet av och en förutsättning för engagemang, ärlighet och ett kompetent team. Balansen i livet är viktigt, och det gäller även på jobbet. I utmanande perioder har skrattet en positiv och förlösande effekt. Genom att ha kul på jobbet inspirerar vi varandra och våra kunder.

Trivseln på jobbet och ekonomisk lönsamhet för oss och våra kunder tror vi går hand i hand och uppnås genom ett prestigelöst och informellt arbetssätt där vi är mycket professionella i våra arbetsuppgifter - men också har tid för att uppmärksamma och uppmuntra varandra.

UTMANINGEN

I vår utvecklingsfas har medarbetarna unika möjligheter att bidra till vägen framåt. Det kan handla om allt från att förstärka kompetensen, bygga kulturen, bära våra värderingar och även skapa rutiner och kvalitetssäkra våra processer. Allt är inte färdigt och klart, med din förmåga att bidra helhjärtat är just det som är så spännande.

Med en uppdaterad organisation- och ledningstruktur så finns det i det mindre och flexibla bolaget ändå spännande karriärmöjligheter i takt med att vi utvecklas. För dig som letar efter nya utmaningar och vill växa tillsammans med en sammansvetsad personalgrupp är ditt nästa steg till Advisorgruppen helt rätt.

Urvalet sker löpande och tjänsten kommer tillsättas allteftersom vi möter aktuella kandidater - välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Viktor Fransson
Telefon 0709-417333
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.advisorgruppen.se
Sista ansökningsdag 24 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Advisorgruppen vill vara den självklara leverantören av redovisnings- och rådgivningstjänster för små- och medelstora ägarledda företag och bostadsrättsföreningar. Vi vill vara våra kunders första kontakt i alla ekonomi- och juridikrelaterade frågor. Genom att leva och ledas av våra värderingar vill vi vara en attraktiv arbetsgivare. Med ett personligt och flexibelt arbetssätt, kombinerat med stor omtanke om kunden, vill vi skapa ett enklare och roligare företagande, samt en känsla av att komma hem.

Bolaget befinner sig i en utvecklingsfas och har passerat 30 medarbetare på det nybyggda kontoret i centrala Jönköping. Vi har en stor spridning av kunder med allt från små enmansbolag till större bolag med en omsättning på uppemot 300 miljoner.

Genom dotterbolaget AB Jönköpingsbostäder erbjuds även en fullskalig ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar och specialistkompetens vid exempelvis friköp och ombildningar av hyresfastigheter.

Advisorgruppen ingår i den privatägda koncernen Simonssongruppen där exempelvis även följande bolag finns - Tosito, dizparc, Café Bar, HR-strateg, HRM Software, Westal, Stormtrivs, Eldon och Lunneplan. Genom Simonssongruppen har Advisorgruppen en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher, något som också våra kunder kan dra nytta av på olika sätt.

För mer information

www.advisorgruppen.se

www.jkpgbost.se

www.simonssongruppen.se