Visningsvärdar till Fastighetsbyrån

Visningsvärdar till Fastighetsbyrån

Vill du jobba extra som visningsvärd vid sidan av studierna? Då ska du titta närmare på denna tjänst!

Vi söker nu flera studenter som visningsvärdar för Jönköping, Habo, Mullsjö, Kaxholmen och Gränna för uppdrag hos vår kund inom mäklarbranschen!

Vad innebär jobbet?
Du kommer att arbeta som visningsvärd vid olika hus- och lägenhetsvisningar där du kommer att vara företagets ansikte utåt och också den första personen som besökarna möter! Du kommer att arbeta i team tillsammans med mäklaren, där din uppgift bland annat är att hälsa alla besökare välkomna och registrera dem i företagets system. Uppdraget är främst förlagt på helgerna, men det kan även bli aktuellt med visningsuppdrag under veckorna.

Vem trivs här?
Du som är initiativtagande, tycker om att möta nya människor och har en grym känsla för service kommer att trivas riktigt bra! Kanske har du själv en dröm om att jobba som mäklare en dag, eller så ser du detta som ett riktigt roligt och givande extrajobb vid sidan av studierna. Här finns chansen att skaffa sig värdefull erfarenhet inför framtiden.

Du är personen som gör det lilla extra och får spekulanterna att känna sig riktigt nöjda med besöket!

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Var noga med att bocka i att du är intresserad av extrajobb/studentjobb/deltidsjobb när du gör din registrering.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emma Elofsgård på telefon: 036-351039 eller på emma.elofsgard@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.