Visningsvärd till Fastighetsbyrån

Visningsvärd till Fastighetsbyrån

Vill du jobba extra som visningsvärd vid sidan av studierna? Då ska du titta närmare på denna tjänst!

Just nu söker vi studenter som vill jobba extra som visningsvärdar för Fastighetsbyrån. Området som man jobbar i är Jönköping, Habo, Mullsjö, Kaxholmen och Gränna.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som visningsvärd vid olika hus- och lägenhetsvisningar där du kommer att vara företagets ansikte utåt och också den första personen som besökarna möter. Du kommer att arbeta i team tillsammans med mäklaren, där din uppgift bland annat är att hälsa alla besökare välkomna och registrera dem i företagets system. Uppdraget är främst förlagt på helgerna, men det kan även bli aktuellt med visningsuppdrag under veckorna.

Om dig
Om du är initiativtagande, tycker om att möta nya människor och har en grym känsla för service så kommer du att trivas riktigt bra. Kanske har du själv en dröm om att jobba som mäklare en dag, eller så ser du detta som ett riktigt roligt och givande extrajobb vid sidan av studierna. Här finns chansen att skaffa sig värdefull erfarenhet inför framtiden.
För att få jobba extra hos oss på Adecco måste du ha en annan sysselsättning på minst 50%.

Viktigt för tjänsten:
  • Du ger den bästa servicen som får spekulanterna att känna sig riktigt nöjda med besöket
  • Du är utåtriktad och inte rädd för att prata med folk
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Körkort är en stor fördel men möjligheten att samåka med mäklare kan ev. förkomma.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som extrajobbare är ett konsultuppdrag med start omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jennifer Andersson 0500-44 57 70

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extrajobb, Fastighetsbyrån, Jönköping, Mäklare
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.