Vi söker truckförare som är öppen för skiftarbete

Vi söker truckförare som är öppen för skiftarbete

Är du tillgänglig omgående och är öppen för skiftarbete?
Då ska du söka denna tjänst hos vår kund i Bankeryd!


OM TJÄNSTENVi är alltid på jakt efter kompetenta och drivna medarbetare för kommande behov hos våra kundföretag. Nu söker vi dig som kan tänka dig jobba till en början 2-skift hos en av våra kunder i Bankeryd.
Man ska räkna med att skiftet kan bli ständig dag, ständig kväll eller natt.
Du kommer tillsammans med övriga kollegor ha som uppgift att hålla lokalerna städade och i bra ordning, både ur praktisk och skyddsförebyggande synpunkt.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Lagerarbete och ev. orderhantering/paketering
  • Bidra till en ren och städad arbetsmiljö
Tjänsten som truckförare och lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig Du som söker trivs med att jobba inom lager och industri. I din vardag gillar du ordning och reda, där samarbete är något du värderar högt. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi ser hos dig. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Vidare ser vi att du är lojal, positiv, driven och tycker om att arbeta i lagermiljö där det är ett högt tempo.

Vi söker dig som är erfaren skjutstativförare och innehar minst truckkorten A1, B1 och B3. Du har arbetat inom industrin med ev. orderplock och paketering.

Dessutom ser vi att du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort och tidigare erfarenhet av truckkörning är ett krav
  • Flexibel och ansvarsfull
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.