Tulladministratör till etablerat företag i Jönköping

Tulladministratör till etablerat företag i Jönköping

Tulladministratör till stort företag i Jönköping

Har du erfarenhet av import och tulldokumentation? Vill du axla en roll med mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter?

Om tjänsten

Vår kund är ett av Sveriges största transportföretag och en global aktör. Vi söker nu en noggrann och strukturerad person som har erfarenhet från liknande uppdrag.

Ditt arbete kommer huvudsakligen att innebära:
  • Skapa och sammanställa rapporter om import och export
  • Hantera kommunikation med leverantörer och transportföretag
  • Hantera inkommande dokumentation från leverantörer och transportföretag
  • Nära samarbete med företagets logistikteam
  • Medverka till kontinuerligt förbättringsarbete i teamet
Om dig

Du ska ha erfarenhet av tulldokumentation, framförallt import. För att lyckas i rollen som Tulladministratör behöver du ha en positiv och öppen inställning samt en ambition att ständigt prestera och utvecklas. Din goda kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer och från olika länder. Är du en positiv, energisk och flexibel person som är öppen för förändring är detta en roll för dig.

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet från tulldokumentation
  • Noggrann och strukturerad
  • Erfarenhet av transiteringar
Meriterande om du har någon utbildning såsom transiteringutbildning eller tullutbildning.

Om anställningen

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start vid överenskommelse, rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Är du intresserad?

Vi tillsätter tjänsterna löpande och om du vill bli en del av detta team rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att registrera dig nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tobias Plym på tobias.plym@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Tull, Administratör, Logistik, Spedition
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.