Studerande revisionsassistenter till PwC Jönköping

Studerande revisionsassistenter till PwC Jönköping

Studerande revisionsassistenter till PwC Jönköping

Om tjänsten

Som revisionsassistent på PwC kommer du att arbeta i ett revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Dina arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Du sitter på plats på kontoret i Jönköping alternativt ute hos kunderna runt om Jönköping tillsammans med revisionsteamen från PwC.
PwC söker revisionsassistenter som är redo att börja arbeta i början av december.

I din roll som Revisionsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Assistera teamen genom revisionsprocesser
  • Kontroller och granskningar
  • Övriga administrativa uppgifter beroende på behov
Tjänsten som revisionsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning i början av september. För att vara studentanställd måste du kunna visa upp att du har en annan sysselsättning på minst 50%, exempelvis studieintyg.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal

Om dig

Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet med inriktning mot ekonomi. Du har ett intresse för redovisning och revision och ser detta som ditt framtida yrke. Vi ser att du är driven, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du har en god kommunikativ förmåga och skapar gärna nya långvariga relationer. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga, kreativitet samt ett affärsmässigt tänkande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du studerar på högskola/universitet med inriktning mot ekonomi
  • Att du är driven, utåtriktad och har lätt för att samarbeta
  • Intresse för redovisning och revision
  • Körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Plym via 010 - 173 73 00 alt. tobias.plym@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord
Revisionassistent, PwC, Adecco, Student, Ekonomi,
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.