Studerande revisionsassistenter för kommande behov i Jönköping

Studerande revisionsassistenter för kommande behov i Jönköping

Studerande revisionsassistenter för kommande behov i Jönköping

Om tjänsten

Som revisionsassistent kommer du att arbeta i ett revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Dina arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Din arbetsplats kan variera, antigen på kontoret eller ute hos kund.

Adecco söker revisionsassistenter som är redo att börja arbeta i början av september. I din roll som Revisionsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Assistera teamen genom revisionsprocesser
  • Kontroller och granskningar
  • Övriga administrativa uppgifter beroende på behov
Tjänsten som revisionsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning i början av september. För att vara studentanställd måste du kunna visa upp att du har en annan sysselsättning på minst 50%, exempelvis studieintyg.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal

Om dig

Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet med inriktning mot ekonomi. Du har ett intresse för redovisning och revision och ser detta som ditt framtida yrke.
Vi ser att du är driven, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du har en god kommunikativ förmåga och skapar gärna nya långvariga relationer. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga, kreativitet samt ett affärsmässigt tänkande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du studerar på högskola eller universitet
  • Att du är driven, utåtriktad och har lätt för att samarbeta
  • Intresse för redovisning och revision
  • Körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen kan svaras på efter semestern V34.

Tobias Plym via Adecco 010 - 173 73 00 alt. tobias.plym@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.