Sommarjobb för löneadministratörer till Axfood SSC

Sommarjobb för löneadministratörer till Axfood SSC

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av löneadministration, rapportering till myndigheter, intyg och kontroll av reseräkningar, du kommer främst att arbeta i vårt lönesystem Aditro Lön och vårt HR system SuccessFactors. Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans har ett stort ansvar när det kommer till att säkerställa att det dagliga arbetet håller hög kvalitet och levereras enligt plan. Axfood SSC (Shared Service Center) finns på Bataljonsgatan i Jönköping och där jobbar 110-talet medarbetare.

Om dig

Vi söker dig som utbildar dig till lönespecialist eller läser ekonomi på högskolan. Tjänsten kräver god datorvana och att du trivs med att arbeta med siffror.

Sammanfattningsvis är du en person som gillar att arbeta med löneadministration tillsammans i ett sammansvetsat team. Vi tror också att du är strukturerad, noggrann och att du trivs med ett periodvis högt arbetstempo. En god stämning och gemenskap är viktigt på denna arbetsplats, du förväntas bidra till detta genom en positiv inställning och att du gärna stöttar dina kollegor när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är positiv, utåtriktad och flexibel
  • Att du är en prestigelös lagspelare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval & Intervjuer sker löpande.

Axfood SSC söker just nu löneadministratörer för sommarjobb. I denna rekrytering samarbetar Axfood med Adecco och tjänsterna som erbjuds är konsultuppdrag med anställning hos Adecco. Uppdraget sträcker sig mellan ca vecka 24-34, för att vara aktuell för denna tjänst är det viktigt att du vill och har möjlighet att jobba under alla ovanstående veckor. Anställningsgraden är heltid och arbetstiden är förlagd under dagtid, 8-16:30.

Om Axfood

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Handlar´n, Mat.se,?Middagsfrid och Urban Deli. Axfood är också delägare i Eurocash och Apohem. Bakom butiksscenen finns koncerngemensamma funktioner som affärsutveckling, ekonomi, HR, IT, kommunikation och Dagab som ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik.

Axfood SSC (Shared Service Center) i Jönköping fungerar som Axfoodkoncernens ekonomi- och löneavdelning samt ekonomi- och medarbetarsupport. Axfood SSC utmärker sig genom att med effektiva arbetssätt och kompetenta och engagerade medarbetare ta fram korrekt och punktlig ekonomi- och HR-information.

Axfoods medarbetare är deras framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar de tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du deras passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Tobias Plym via mejl: Tobias.Plym@adecco.se eller via Adecco 0736847820
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.