Solcellsinstallatör till kund i Jönköping

Solcellsinstallatör till kund i Jönköping

Om tjänsten
I rollen som solcellsinstallatör kommer du att, tillsammans med ditt team, utföra montering av solcellsanläggningar och enklare kabeldragning hos företagets kunder. Kunderna finns i Jönköping med omnejd och består av både företag och privatpersoner. Du är med fördel en person som inte är höjdrädd och du gillar fysiskt arbete då man i denna roll arbetar på hög höjd och utför tunga lyft. Då arbetet utförs på hög höjd är det viktigt att du har utbildningarna Ställningsbyggnad samt Fallskydd.

I din roll som Solcellsinstallatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montering av Solceller
  • Enklare kabeldragning
Tjänsten som Solcellsinstallatör är ett konsultuppdrag med start omgående, som konsult får du en anställning av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Anställningsgraden är 100% och tjänsten är förlagd under dagtid, 7-16.

Om dig
Vi söker dig, händiga person, som har tidigare erfarenhet inom hantverkarbranschen - kanske har du arbetat som snickare, takläggare, plåtslagare eller elektriker? Det mest önskvärda är om du har tidigare erfarenhet från solcellsbranschen, men det är absolut inget krav. I rollen som solcellsinstallatör har man kundkontakt dagligen, vi söker därmed dig som brinner för att leverera suverän service och du utför dina arbetsuppgifter med största noggrannhet och engagemang.

Kort och gott är du en händig person som värderar goda relationer högt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har utbildningarna Fallskydd samt ställningsbyggnad
  • Tidigare erfarenhet som hantverkare - i någon form
  • Att du uppskattar fysiskt arbete på hög höjd
  • Körkort och bil
  • Svenska i tal och skrift - för att förstå instruktioner och föreskrifter
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson Hamberg i första hand via mejl: hilda.ivarsson-hamberg@adecco.se eller via telefonnummer: 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Solceller, Solcellsinstallatör, Solcellsmontör, Snickare, Hantverkare, Bygg, Takläggare, Plåtslagare, Elektriker, Fallskydd, Ställningsbyggnad
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.