Ramirent söker Leverans och funktionskontrollant

Ramirent söker Leverans och funktionskontrollant

Gillar du mötet med kunder, är driven, händig och gillar fysiskt arbete? Då kan jobbet på Ramirent vara vad du söker!

Om tjänsten
Som medarbetare på Ramirent kommer du att ansvara för Leverans-, mottagning och funktionskontroller.

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot maskiner och material som kommer i retur från våra kunder, Plocka ihop och lasta de maskiner som ska levereras till kund.
  • Genomföra besiktningar och dokumentera eventuella skador på maskinerna.
  • Utföra enklare service/reparationer vid behov samt ge teknisk support
Om dig

Vi söker dig som gärna har arbetat inom byggbranschen eller liknande. Din maskinkännedom ska vara god. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning inom bygg.

B-körkort och Truckkort är ett krav samt flytande svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha kört motviktstruck och har BE-körkort.

Vidare ser vi att du är utåtriktad och tycker om att arbeta med kunder och ge service. Du sätter alltid kunden i främsta ledet. Du vill alltid leverera med kvalitet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Noggrannhet
  • Prestigelöshet
  • Social kompetens
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Ramirent/ Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som på Ramirent är en uthyrning på ca 1 år. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Elofsgård 036-351039

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.