PLC-Programmerare till Östrand & Hansen

PLC-Programmerare till Östrand & Hansen

Östrand & Hansen finns beläget i Bankeryd väster om Jönköping. Vi är ett företag med lång tradition av konstruktion och tillverkning av pressverktyg och specialmaskiner. Redan 1974 lämnade det första verktyget företaget för leverans till kund. Östrand & Hansen kan leverera allt från enkla monteringshjälpmedel till avancerade produktionslinjer. Men vårt arbete omfattar inte bara konstruktion och tillverkning. Vi tar även ansvar för service- och reparationstjänster samt ger råd, idéer och fungerar som bollplank vid problemlösning när det gäller produktutveckling. Det senare har blivit en allt viktigare del i våra kundrelationer.

Vi satsar på tillväxt de kommande åren och utökar därför nu teamet med ytterligare en PLC-programmerare. Låter detta som en spännande utmaning skall du läsa vidare:

Hur ser din dag ut?
Varje automationsfall är unikt. Vi har både förmågan och erfarenheten av att ta fram lösningar som består av antingen specialbyggda maskiner eller robotapplikationer - Och ibland kombinationer av dessa. Vi tittar på olika alternativ innan vi bestämmer väg. Sammantaget skapar detta lönsam automation för våra kunder och en spännande utmaning för dig som PLC-programmerare. Du samarbetar med våra säljare och konstruktörer och involveras tidigt i projekten. Vi erbjuder en omväxlande tjänst i ett starkt bolag där du får mycket stor möjlighet att utveckla och utvecklas eftersom du är delaktig i hela produktionskedjan från ide´ till installation och utbildning hos kund.

Vem söker vi?
I den här rekryteringen kan vi tänka oss flera olika bakgrunder och erfarenheter. Vi tror att vi kan lära oss mycket av varandra, det viktigaste är att du har god kunskap om PLC-programmering/ automation och har viljan och drivkraften att utvecklas tillsammans med oss.
Vi söker antingen dig som har lång industrifarenhet och har skaffat dig de nödvändiga specialistkunskaperna under åren. Du läser och förstår el-scheman och symboler, har kunskap om hydraulik/och/eller pneumatik och har erfarenhet av maskinbyggnation. Eller så har du relevant utbildning från högskola, YH-utbildning eller gymnasium med goda resultat men har inte hunnit skaffa dig så mycket erfarenhet än.

Vad erbjuder vi?
En spännande roll i ett väletablerat och stabilt bolag som satsar mot framtiden. Vi är ett gott gäng på 21 personer som arbetar på Östrand & Hansen i Bankeryd och du rapporterar direkt till vår VD.
VI rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 25 november 2018.
Frågor ang tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Victoria Grann Hammarström 036-351034, victoria.hammarstrom@adecco.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.