Orkla söker en Produktionsplanerare

Orkla söker en Produktionsplanerare

Orkla House Care ägs till 100 % av Orkla ASA och är ett av affärsområdena inom Orkla Care. Orkla House Care är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. De största marknaderna är Norden och Storbritannien. De viktigaste egna varumärkena är Anza, Jordan, Harris, Spekter och Hamilton. Försäljningen sker främst via traditionella färghandlare och bygghandeln. Verksamheten har 1100 anställda och omsätter för runt 1,2 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. Huvudkontoret ligger i Skøyen, Oslo. Orkla House Care erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en dynamisk arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den ambitiösa.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ny medarbetare till vår planeringsavdelning, där du ingår i ett team som jobbar för att säkerhetsställa leveranssäkerhet och maximera vår produktivitet. Du kommer arbeta proaktivt för att optimera våra flöden och kommunicera berörda parter när du ser över- respektive underkapacitet både på lång och kort sikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Planera våra tillverkningsvolymer
  • Skapa och utfärda tillverkningsorter
  • Delta i cross-funktionella team för att utveckla våra system och processer
  • Bidra till effektiva system för S&OP och demand planning
  • Jobba för att optimera våra lagernivåer
Önskade kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning alternativt likställande erfarenhet.
Några års erfarenhet av huvudplanering från en tillverkande industri.
Erfarenhet av MRP system.
Goda kunskaper i Officepaketet, då främst Excel.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vem är du?
Du kan kombinera en analytisk förmåga med flexibilitet där kommunikation är ett viktigt verktyg. Du har god förståelse för en tillverkningsprocess och är strukturerad i ditt arbete och brinner för ständiga förbättringar. Du gillar att jobba proaktivt för att planera och ligga steget före. Du har lätt för att samarbeta med andra på flera nivåer och du trivs med att vara spindeln i nätet. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ort och omfattning:
Som produktionsplanerare på Orkla House Care AB är du placerad i Bankeryd och tjänsten är tillsvidare. För ytterligare information kontakta Mathi Whitaker, Fabrikschef, +46 (0) 709 663 99, mathi.whitaker@orkla.se

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?

Orkla har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco men kandidaterna söker direkt till Orkla.
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet.

https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=742&company=C0001151091P&username=

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Vid frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ulrika Andersson, HRBP ulrika.andersson@orkla.se

Sista ansökningsdag: 21 april 2019
Mer info
Kontaktperson Frida Grandt
Telefon 036-351036
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.