Operativ inköpare till CEOS AB

Operativ inköpare till CEOS AB

Om tjänsten

Vi söker en operativ inköpare till CEOS AB i Forserum. Som operativ inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att analysera behov i affärssystem, lägga och registrera inköpsorder, leveransbevaka, fakturakontering/matchning, uppdatering av prislistor samt lättare reklamationshantering. Rollen ställer krav på din kommunikativa förmåga då du fungerar som bryggan mellan utländska leverantörer och interna medarbetare. Vi ser att du tidigare har erfarenhet från inköp.

Om dig

Du som person bör vara strukturerad, kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Att administrera väl kommer naturligt till dig och du har en förståelse för hur det är att arbeta i en organisation. Din roll består av kontakt med utländska leverantörer, därav ser vi att du har ett professionellt bemötande och är bekväm med det engelska språket.
Vidare vill vi att du är självgående och initiativrik. Du bör även vara flexibel och ha lätt för att prioritera arbetsuppgifter när belastningen är hög.

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet från inköp, meriterande om du har erfarenhet ifrån affärssystemet M3.
  • Förståelse för affärsrelationer
  • Strukturerad, kommunikativ och självgående.
  • Flytande i svenska och engelska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten som operativ inköpare till CEOS är ett konsultuppdrag med start i början av Juni. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos CEOS. Anställningsformen är heltid.

Observera att urval sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om CEOS

Marknadsledande distributören till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri

CEOS är specialister på träbaserat skivmaterial och massivträ vilket gör oss till den marknadsledande distributören till svensk snickeri-, inrednings- och möbelindustri.

Vi kan alltid leverera det senaste och bästa inom träbaserat skivmaterial, massivträ, kantlist och laminat. Vare sig det gäller att ta fram bearbetade speciallösningar i små eller stora volymer eller att kunna leverera med kort varsel till alla Sveriges hörn är vi konkurrenskraftiga. Vårt sortiment med fler än 2000 artiklar ger CEOS en särställning på marknaden. Ingen annan har denna produktbredd lagerlagt för omgående leverans. Med hjälp av våra turbilar kan våra kunder få formatsågade skivor i samma leverans som din andra beställning.
Vi finns med försäljningskontor och lager i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. I Forserum har vi dessutom en förädling i form av formatsågning och limning av högtryckslaminat på olika typer av bärare som MDF, plywood och spånskiva.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Plym via Tobias.Plym@adecco.se, alternativt på tel: 0736847820
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.