Nu söker vi Second Line-Tekniker till kund i Jönköping

Nu söker vi Second Line-Tekniker till kund i Jönköping

Har du utbildning med inriktning mot IT eller motsvarande arbetslivserfarenheter?
Är du driven, analytisk och vill jobba med service? Då ska du söka till denna spännande tjänst!


Om tjänsten
Som Second Line-Tekniker kommer du ingå i en trivsam grupp där dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ta hand om användarens ärenden som inte första linjen hinner eller klarar av. Djupare felsökningar, vara en hjälpande hand för partners eller föra ärenden vidare till tredje linje kommer också att ingå. Du kommer även behöva ta direkt kontakt med användare för att lösa ärenden. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter kan även dina arbetsuppgifter innebära jobb med interna ärenden på plats eller hjälpa partners med tekniska problem i deras system. Det finns även möjligheten till att man ska kunna vara en del av olika projekt.

I din roll som Second Line Tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta dig an ärenden som kräver mer IT-kunskaper för att lösa
  • Djupare felsökningar
  • Kontakta användare för att säkerställa deras problem
  • Ev. hjälpa kunderna med deras tekniska problem och vara en del av projekt med partners samt direktkontakt vid driftrelaterade frågor.
Om dig
Vi söker dig som har studerat på gymnasiet med inriktning mot IT eller har motsvarande erfarenhet, du bör även ha arbetslivserfarenhet inom IT. Du bör ha ett tekniskt intresse och generella goda IT-kunskaper för datorer och mobiltelefoni.

Vidare ser vi att du har ett stort driv och viljan till att utveckla dina kunskaper. Du som söker ser vi är positiv, kommunikativ, analytisk och har inga problem med att lyfta telefonen när det behövs. Du är serviceminded och utför dina ärenden på bästa möjliga sätt med hjälp av dina kollegor. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning och erfarenhet inom IT
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Tålmodig, driven och analytisk
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Second Line Tekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning vid överenskommelse. Till att börja med är uppdraget fram till 190831. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten startar vid överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jennifer Andersson, 0500-44 57 70

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Second Line Tekniker, Tekniker, IT, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.