Maskinoperatör till vår kund i Bankeryd

Maskinoperatör till vår kund i Bankeryd

Vi söker maskinoperatörer till kund för uppdrag i Bankeryd. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör samt innehar truckkort är du varmt välkommen att söka denna tjänst.

Om tjänsten
Vi söker erfarna operatörer med maskinavana samt med stort intresse för att meka. I rollen ingår, förutom sedvanliga uppgifter som maskinoperatör, även truckkörning och lagerarbete.

I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Arbeta som operatör vid maskin
  • Monteringsarbete
  • Truckkörning
Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat som operatör och har maskinvana. Du har truckkort samt erfarenhet av truckkörning. Du tycker om att meka och har ett tekniskt intresse. Som person passar du tider, tar eget ansvar samt är nyfiken och vill lära dig nya saker.

Viktigt för tjänsten är
Tidigare maskinvana
Truckkort och erfarenhet av truckkörning
Noggrann och ansvarsfull

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start senast januari 2023
Uppdragets längd är 6 månader, med möjlighet till förlängning. Arbetet är förlagt på dagtid, men andra skift kan komma att förekomma.
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Melinda.Gustavsson@adecco.se alt. via växeln 010-173 73 00
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskinoperatör, CNC-operatör, Operatör, Truckkörning, Lager, Bankeryd, Jönköping, Adecco
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.