Maskinoperatör för kommande behov

Maskinoperatör för kommande behov

Vi söker dig inför framtida uppdrag! Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör samt innehar truckkort är du varmt välkommen att söka denna tjänst.

Om tjänsten Vi söker erfarna operatörer med maskinavana, har stort intresse för att meka, samt har truckkort och erfarenhet av truckkörning. Övrigt lagerarbete ingår i tjänsten. Arbetstiderna är 2-skift.

I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Arbeta vi en maskin
  • Truckkörning
Tjänsten som truckförare och lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med start vid behov.

Om dig Vi ser att du tidigare arbetat som operatör och har maskinvana. Du har truckkort samt erfarenhet av truckkörning. Du tycker om att meka och har ett tekniskt intresse. Som person passar du tider, tar eget ansvar samt nyfiken och vill lära dig nya saker.

Viktigt för tjänsten är:
Tidigare maskinvana
Truckkort och erfarenhet av truckkörning
Noggrann och ansvarsfull

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.