Kundservicessäljare till Dunstan Häst- & Gårdsförsäkring

Kundservicessäljare till Dunstan Häst- & Gårdsförsäkring

Dunstan häst & gårdsförsäkring är en nytänkande utmanare på svenska försäkringsmarknaden.
Vi har idag ca 10 anställda och planerar tillväxt inom samtliga avdelningar inom det närmaste året. Som en ny aktör i försäkringsbranschen så vill vi på Dunstan förändra och utmana de sanningar som råder kring häst och gårdsförsäkringar idag. Det gör vi genom att vara det enda bolaget i marknaden med fokus på hästgårdslivet.

Att leva ett hästgårdsliv är en vardag vi delar med alla våra kunder. Vi har alla ridit, fött upp, tagit hand om och levt med hästar i hela vårt liv. Vi vet vad som är viktigt för att skapa ett tryggt, enkelt och säkert sätt att leva hästgårdsliv. Sättet vi gör det på är att erbjuda dig som kund en rad olika verktyg och förmåner för dig och din häst, allt för att vi tillsammans ska skapa en enklare och bättre vardag för alla som bor på din gård.

Dunstan är i en spännande fas och behöver nu utöka sin kundserviceenhet med ytterligare två duktiga kundservicesäljare.
Drivs du av utmaningar och resultat? Har du dessutom ett starkt intresse för häst och gårdslivet och gillar kundservice?
Då kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att sälja både häst- och gårdsförsäkringar till befintliga och framtida kunder som via olika kanaler tar kontakt med oss. Att ta hand om både nya och befintliga kunder står alltid högst på vår agenda och för att trivas hos oss tror vi att du delar det synsättet. Du ingår i litet, men snabbt växande team.Telefonen och datorn är dina viktigaste arbetsverktyg och dina kunder återfinns över hela landet.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är genuint intresserad av försäljning och rådgivning som utgår från varje enskild människas unika behov.
För oss är din personlighet absolut viktigast!
 • Du drivs av att prestera och av att göra affärer.
 • Du gillar att tävla, mot dig själv såväl som mot andra.
 • Du besitter väl utvecklade kommunikativa färdigheter och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
 • Du motiveras av att jobba i ett högt tempo och ser måluppfyllnad som en självklar del i ditt arbete.
 • Du har ett stort intresse för häst och gårdslivet och har erfarenhet av häst.
 • Vi tror att du, förutom att du är en utpräglad säljarprofil, även har framtida ambitioner med din yrkeskarriär, och hela tiden vill utvecklas.
 • Möjlighet till flexibel arbetstid
Vi erbjuder:
 • En utpräglad leveranskultur med drivna och erfarna medarbetare.
 • En stimulerande arbetsmiljö i våra lokaler som finns i Jönköping .
 • Ett certifierande utbildningsprogram för försäkringsförmedling.
 • Modern och anpassad systemmiljö med effektivt säljstöd.
 • Fast lön med ersättning för friskvård och lunch
 • Tjänsten är heltid med placering på vårt kontor i centrala Jönköping (För rätt person kan distansarbete vara aktuellt)
VId frågor är du välkommen att ta kontakt med på kristina.berggren.fur@dunstan.se eller Stefan Fur, på tfnnummer 070- 699 53 41. Urval sker löpande, så tveka inte, sök redan idag!

Sökord
Försäkringar, Hästar, Djur, fyrbenta vänner, galopp, trav, gård, gårdsliv, gårdar, försäkringsärenden, försäljning, Sälj, kundtjänst, rådgivning
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.