Husqvarna AB söker montörer

Husqvarna AB söker montörer

Vill du jobba på en uppstyrd arbetsplats hos ett välkänt, ledande företag med ett internationellt gångbart varumärke? Sök! Kolla gärna i länken ovan för att få en inblick i hur det är att jobba på Husqvarna AB.

Om tjänsten
Husqvarnas fabrik är modern och i hög grad automatiserad. Arbetet som montör skiljer sig därför från hur montering var förr i tiden. Numera handlar montörsyrket mycket om noggrannhet, fingerfärdighet och kvalitetskänsla, med koncentration och uthållighet snarare än fysisk råstyrka. Arbetsmiljön är ren och präglas av ordning och reda. För att kvaliteten på slutprodukten ska bli så hög som möjligt gäller det att varje detalj finslipas och utförs standardiserat enligt plan. Rent konkret handlar det om att montera samman delar, att hålla ordning på din arbetsplats samt att hantera material.

Om dig
Den som trivs med att jobba inom industrin värdesätter ordning och reda, kamratskap med kollegor och en arbetsmiljö som utmanar dig som person. Husqvarna mäter kvalitet ner på mikrometernivå, vilket för dig innebär att din kvalitetsmedvetenhet behöver matcha kundens krav. Din arbetsmoral, flit och vilja att göra ett bra jobb är förutsättningar för att vara aktuell för tjänsten.
Giltigt B-körkort och fungerande svenskkunskaper är krav för jobbet. I övrigt tror vi att du kan ha olika typer av erfarenheter med dig i bagaget. Exempelvis vet vi att snabbmatsbranschen har liknande krav på kvalitet, tempo och standardiserat arbete, vilket därför givetvis är meriterande. Du behöver därmed inte jobbat inom industrin tidigare, även om det såklart är meriterande.
Adecco diskriminerar självklart inte, så givetvis är alla välkomna att söka!

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om anställningen
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag med start till hösten. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Eddie Avdic via eddie.avdic@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos växel på 010 173 73 00
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.