Härdoperatör till Husqvarna AB

Härdoperatör till Husqvarna AB

Är du en processoperatör med erfarenhet av härdning och värmebehandling. Sök tjänsten!

Om tjänsten
Som härdoperatör på Husqvarna AB ansvarar och självständigt arbetar med driften av 3 ugnar. Arbetet kräver en teknisk förståelse, ett omfattande säkerhetstänk samt förmågan att själv kunna felsöka och utföra de första åtgärderna vid fel i processen. Därför ser vi att du är flytande i svenska när det kommer till läsförståelse och tal. Du kommer att arbeta 4-skift men jobbet kan övergå till 5-skift i framtiden.

I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Arbeta självständigt vid 3 ugnar
  • Truckkörning
  • Felsöka
  • Påfyllning av material
  • Reparera lättare fel i maskinen
Om dig
Är du en person som tycker om att jobba inom industrin och har ett stort teknikintresse, då är detta något för dig. Vi söker dig som tar sitt ansvar och är initiativrik. Vi söker även dig som jobbat med liknande processer, har hanterat gas alternativt erfarenhet av olika styrsystem och processövervakningar. Du är en person som passar tider och växer med ansvar samt nyfiken och vill lära dig nya saker.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresse
  • Truckkort (A1-4)
  • Noggrann samt ansvarsfull
  • Svenska flytande i tal, läsa och förstå
  • Engelska bra i läsa och förstå
Meriterande om du har traverskort.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som härdoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, med goda chanser till att få en tillsvidareanställning på Adecco. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Janki Parmar via janki.parmar@adecco.se alternativt når du mig på telefonnr: 073 684 71 93
Välkommen med din ansökan!

Sökord Härdoperatör, Teknik, Husqvarna AB, Jönköping, Huskvarna, Adecco
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 aug 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.