Extrajobb som servicerådgivare för häst och gårdsägare

Extrajobb som servicerådgivare för häst och gårdsägare

Dunstan är i en spännande fas och behöver nu utöka sin kundserviceenhet med ytterligare kollegor i en kombinerad roll som rådgivare och kundservicesäljare. Drivs du av utmaningar och resultat? Har du dessutom ett starkt intresse för häst, gårdslivet och gillar kundservice? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består i att sälja både häst- och gårdsförsäkringar till befintliga och framtida kunder. Att ta hand om både nya och befintliga kunder står alltid högst på Dunstans agenda och för att trivas behöver du ha ett likasinnat synsätt. Telefonen och datorn är dina viktigaste arbetsverktyg och kunderna återfinns över hela landet. Arbetet kommer ske på eftermiddag/kvällstid utefter behov, minst tre dagar i veckan med möjlighet till flexibel arbetstid.

Om dig
Vi tror att du är genuint intresserad av försäljning och rådgivning som utgår från varje enskild människas unika behov.
  • Du drivs av att prestera och av att göra affärer
  • Du gillar att tävla, mot dig själv såväl som mot andra
  • Du besitter väl utvecklade kommunikativa färdigheter och uttrycker dig väl i både tal och skrift
  • Du motiveras av att jobba i ett högt tempo och ser måluppfyllnad som en självklar del i ditt arbete
  • Du har ett stort intresse för häst och gårdslivet och har erfarenhet av häst
Om Dunstan
Dunstan är det enda bolaget med 100 % fokus på hästgårdslivet, och deras mål är att skapa tjänster som gör din vardag enklare och bättre. Som försäkringar utan fast självrisk, veterinärhjälp av de främsta hästveterinärerna och utbildningar inom både häst och gård. Med andra ord: Dunstan säljer inte bara försäkringar utan är också en engagerad partner som gör ditt liv på hästgården tryggare. I dagsläget har Dunstan sitt kontor i centrala Jönköping där samtliga sex medarbetare befinner sig.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.