Extrajobb som Transportplanerare i Baskarp

Extrajobb som Transportplanerare i Baskarp

Är du student med minst 2 år kvar på din utbildning? Är du intresserad av ett extrajobb på ca 50% med stor flexibilitet? Är du driven, lösningsorienterad och motiveras av att arbeta operativt med stort kundfokus? Då har Sibelco i Baskarp ett intressant extrajobb för dig!

Founded in 1872 in Belgium, Sibelco has grown into a truly multinational business, today operating over 200 operational sites in 44 countries, with a team of around 10,500 people generating revenues of around € 3 billion. As a leading provider of industrial minerals we transform natural raw materials into quality products that bring value to customers across a wide range of industries.
The Swedish organization has sites in Baskarp, Västerås, Forshammar and Lödöse, and head office in Gothenburg.

The site in Baskarp, beautifully located along the shore of Lake Vättern, with 22 employees, produces around 350 000 tonnes of silica sand per year. Deliveries take place around the clock all year round for applications within; Foundry, Sports & Leisure, Powerplant and Construction industry.
For more information about Sibelco, visit www.sibelco.com

Hur ser din arbetsdag ut?
Som transportplanerare arbetar du operativt i driften med transportplanering, ordermottagning och support. Teamet har lång erfarenhet och hög kompetens så din funktion handlar mesta-dels om att stötta upp kring administration, ta emot order och planera transporter.
Du är en kreativ och energisk person som agerar på problem som uppstår utan att vänta. Kundfokus och leveranskvalitet är några av våra kärnvärden och självklart också dina.

Vem trivs hos oss?
Vi söker dig som studerar idag och har minst 2 år kvar. Studerar du logistik så har du möjlighet att få mer erfarenhet i detta extrajobb. På sommaren erbjuds heltidsarbete.
Vidare ser vi att du tycker om kundkontakt och trivs i rollen som spindeln i nätet.
God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och även bil och körkort då det inte finns någon kollektivtrafik.

Vad erbjuder vi?
En spännande tjänst i ett bolag som erbjuder det stora företagets styrka och marknad men det lilla bolagets flexibilitet och stämning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning och rekryteringsarbetet sker löpande. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som extraarbetare hos oss på Adecco är ett konsultuppdrag med start omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.
Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbe-tar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och person-ligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en per-sonlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra be-dömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Linda Josefsson via linda.josefsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extraarbete, Adecco student, Transportplanering, administration, Jönköping, Habo, Adecco,
Sommarjobb
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.