Elkonstruktör till ABB Robotics i Jönköping

Elkonstruktör till ABB Robotics i Jönköping

Elkonstruktör till ABB Robotics i Jönköping

Du blir en del av ABB Robotics applikationscenter för betjäning av verktygsmaskiner. Som applikationscenter är vi ansvariga för R&D och affärsutveckling inom ABB med nära samarbete med den globala organisationen. ABB Robotics utvecklar, tillverkar och marknadsför robotar med tillhörande styrsystem, mjukvaror, bågsvetsprodukter, åkbanor samt motorpaket.

Dina arbetsuppgifter

Är du en lösningsorienterad person med stort teknikintresse? Som elkonstruktör på ABB är du med och utvecklar morgondagens robotteknik på ett innovativt och globalt företag. Vi kan erbjuda dig en varierande roll med många utvecklingsmöjligheter.
Som elkonstruktör kommer du att arbeta med allt från standardprocesser till nykonstruktion och utveckling av nya produkter. Din huvuduppgift är att konstruera elkonstruktioner för våra robotceller och att ta fram underlag för skåpsbyggnationer. Utifrån ditt expertområde kommer du även att vara med att utveckla nya produkter och agera säljstöd.
På vår anläggning i Jönköping blir du del av ett team som består av ca 17 kunniga och engagerade kollegor. Vi jobbar med projektledning, konstruktion och programmering, främst inom den bearbetande stålindustrin i Europa. Med ett globalt nätverk av kunder och kollegor, en stimulerande miljö och en växande efterfrågan på robotik kommer du ha fantastiska möjligheter till personlig utveckling.

Din profil

Nyckeln till framgång och trivsel i den här rollen är din personlighet och passion för tekniska lösningar. Vi tror att du är flexibel, noggrann och strukturerad. Du har ett starkt kundfokus, är trygg i dig själv och vill och kan samarbeta. Vi ser gärna att du har minst en YH-utbildning inom elkonstruktion. Erfarenhet från tidigare anställning som elkonstruktör samt innehar elbehörighet, kunskap i Cadet Elsa samt Eplan är meriterande. Du behöver kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är pionjär med banbrytande teknik inom elektrifieringsprodukter, robotar och drivsystem, industriell automation och kraftnät. Vi betjänar kunder inom energi, industri samt transport och infrastruktur i hela världen. Med över 125 år av innovation skapar ABB idag framtiden inom industriell digitalisering samt driver energiomställningen och den fjärde industriella revolutionen. ABB verkar i över 100 länder och har ungefär 132 000 medarbetare. www.abb.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson-Hamberg via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.