Driven säljare/projektledare till Bomässan

Driven säljare/projektledare till Bomässan

Är du en drivande och säljande person med stort kundfokus? Trivs du med att vara spindeln i nätet? Vill du arbeta i en vardag som innebär många nya möten med kunder från olika branscher?
Då skulle du trivas som projektledare för Compass Fairs Sweden AB som nu söker en ny medarbetare till Jönköping.

Compass Fairs Sweden är ett dynamiskt team med 16 fast anställda medarbetare, samt erfarna samarbetspartners och underleverantörer. Från vårt kontor i Jönköping arrangerar vi Bomässan på flera orter årligen. Vi är ett svenskt företag med nära relation till vårt norska moderbolag, Compass Fairs AS och vårt danska systerbolag, Compass Messer APS.

Compass Fairs Sweden AB skapar försäljningsarenor som synliggör och stimulerar ökad efterfrågan på boendebranschens tjänster och produkter, vilket gör det möjligt för mässans utställare att öka sin försäljning.

Under de senaste åren har vi tagit nya och betydande marknadsandelar och har som mål att öka värdet och attraktionskraften för alla intressenter.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som projektledare på Compass Fairs ansvarar du för ett antal Bomässor runtom i landet. Detta innebär införsäljning dels via telefon, dels via kundmöten, projektplanering, genomförande av mässor, uppföljning samt återförsäljning till nästa års mässa. Försäljningen sker genom uppsökande verksamhet, konsultativa och kreativa möten kring kundens behov och deras möjligheter att presentera sig på en mässa. I arbetet ingår att ha god kunskap om den lokala marknaden och dess målgrupper. Du kommer att möta många olika typer av människor från alla tänkbara branscher. Tjänsten innebär en del resor men din huvudarbetsplats är på kontoret i Jönköping.

Vem trivs här?
Du motiveras av långsiktiga resultat och brinner för konsultativ försäljning. Du har erfarenhet av försäljning i någon form och du är driven och vill utvecklas i säljarrollen. Du kommer att lyckas tack vare din nyfikenhet och din förmåga att hitta kreativa lösningar ihop med kunderna. Att arbeta självständigt är naturligt för dig då du är trygg i att fatta beslut och van att planera och prioritera i ditt arbete. Du är ansvarsfull och har god förmåga att arbeta i projekt där snabba beslut och många möten skapar en spännande vardag.
Tjänsten innebär en del resor, varför körkort är ett krav och tillgång till egen bil är ett plus.

Om anställningen
Compass Fairs har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

För mer information angånde Bomässa gå via www.bomassa.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstider för den aktuella tjänsten är dagtid måndag-fredag och helger under ansvariga mässor.

Om ansökan
Sök så snart som möjligt, dock senast 16 december 2018. Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP och MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Frida Grandt 036-351036 eller frida.grandt@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan senast den 16 December 2018!
Mer info
Kontaktperson Frida Grandt
Telefon 036-351036
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 dec (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.