Driven kvalitetstekniker/kvalitetsingenjör till Husqvarna AB

Driven kvalitetstekniker/kvalitetsingenjör till Husqvarna AB

Är du en person som älskar problemlösning och att arbeta systematiskt med kvalitetsarbete? Då har vi jobbet för dig! Adecco söker för Husqvarna ABs räkning en kvalitetstekniker/kvalitetsingenjör till PPAP-teamet.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att tillhöra en grupp på 14 personer som arbetar med att säkerställa kvaliteten på internt och externt tillverkade komponenter.

I ditt närmsta team ingår 6 personer och era huvudsakliga arbetsuppgifter är att granska och bedöma externa och interna leverantörers PPAP-dokument.
Man har ett viktigt och nära samarbete med leverantörer, SQA, mätteknik och R&D.

I ditt arbete kan du stöta på en mängd olika och varierande problem som sätter din problemlösningsförmåga på prov. Du driver dina egna projekt och utredningar men har alltid kollegor i teamet att bolla tankar och funderingar med.

Vem trivs här?
För att trivas i denna tjänst ser vi att du har erfarenhet av tillverkande industri med inriktning kvalitet. Kanske har du tidigare arbetat som kvalitetstekniker, eller på någon annan position där du haft god insyn i tillverkningsprocessen.
Vi ser gärna att du har relevant utbildning för tjänsten eller motsvarande yrkeserfarenhet. Om du har utbildning med inriktning mot produktion/kvalitet och yrkeserfarenhet samt har kännedom om PPAP så är det mycket meriterande.

Vidare ser vi att du är insatt i ritningsläsning och mätteknik. Vi tror att du trivs att arbeta systematiskt och administrativt och har ett analytiskt tänk och god problemlösningsförmåga.

Som person är du strukturerad och noggrann och lämnar inget åt slumpen i ditt arbete. Din sociala kompetens är god och du tycker det är trevligt att samarbeta och samverka med kollegor.
Du kommunicerar och skriver på engelska och svenska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som kvalitetstekniker/kvalitetsingenjör är ett konsultuppdrag med tillsättning vid överenskommelse. Till att börja med är uppdraget på 7 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start vid överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Kvalitetstekniker, Kvalitetsingejör, Husqvarna, Jönköping, SQA, PPAP
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.