Driven konsultchef för speciellt uppdrag hos Adecco

Driven konsultchef för speciellt uppdrag hos Adecco

I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. 2017 omsatte Adecco Sverige drygt 3 miljarder SEK. Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår moderkoncern, Adecco A.S, är världens största rekryterings- och bemanningsföretag med ca 32 000 anställda på 5 100 kontor i fler än 60 länder. Ca 700 000 människor arbetar för koncernen varje dag. Det gör oss till en av världens största arbetsgivare.
I samarbetet med våra största kunder i Jönköping har vi skapat en unik lösning som vi kallar "HubSite". Det innebär att vi har ett dedikerat team som arbetar nära dessa kunder för att tillgodose deras behov av bemanning och rekrytering. Vi växer i Jönköping och därför behöver vi utöka vårt team med ytterligare en konsultchef.

Om tjänsten
I din roll som konsultchef kommer du att arbeta med en eller flera av våra större kunder inom industri och logistik. Detta innebär att du kommer ha en nära relation med rekryterande chefer och deras dagliga verksamhet. Stor del av din arbetstid kommer du att befinna dig ute hos kund för möten och uppföljningar som leder till nya affärsmöjligheter och effektiva bemannningslösningar. Du kommer att ha personalansvar för ett större antal medarbetare (konsulter) och arbetar dagligen med personalrelaterade arbetsuppgifter. I arbetet ingår allt ifrån att introducera och följa upp nya medarbetare, registrera i system, resursplanera och ta hand om närvaroregistreringar. Arbetet innefattar även administration kring löner, fakturering och avtal.
I din roll som konsultchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kundrelationer
  • Personalansvar
  • Tidrapportering
  • Daglig drift hos kund
Du kommer att ingå i ett team på 8 personer där ni samarbetar med olika uppgifter inom rekrytering och bemanning. Ett gott gäng med lång erfarenhet och mycket kunskap om branschen. Vi jobbar hårt och firar alltid framgångar och lär av motgång. Vi vill lära dig allt vi kan om branschen och vi tror att din personlighet och dina arbetserfarenheter kommer att göra oss ännu vassare. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen i vårt team!

Om dig:
Vi söker dig som motiveras av stort eget ansvar, kundkontakt och högt tempo. Du kommer att trivas och lyckas hos oss tack vare att du har ett gott affärssinne, en positiv inställning och god känsla för service både mot kunder och kollegor. Du gillar när det går bra helt enkelt! Konsultchefer måste vara flexibla och kunna strukturera och prioritera. Du arbetar ständigt med många bollar i luften och de kan sammanfattas såhär:
  • Ha roligt och göra goda affärer
  • Utveckla relationen med kunder och skapa mervärde för dem
  • Leda och coacha dina konsulter
  • Samarbeta med kollegor för bästa resultat
  • Förbättra marginaler och resultat
Eftersom tjänsten är inom industri och logistik ser vi det som meriterande om du har någon form av erfarenhet inom området, men detta är inget krav. Relevant utbildning är naturligtvis ett stort plus men i den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet.
Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige erbjuder vi såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Varje dag gör vi skillnad för företag, organisationer och individer. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.
Om anställningen
Tjänsten som konsultchef är en tillsvidareanställning.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten senast 24 juni genom att klicka på knappen "Ansök".
För frågor ang tjänsten välkommen att kontakta Victoria Hammarström 0736-847565 eller Frida Grandt 0736-847167

Om rekryteringsprocessen

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Konsultchef till Adecco, personalansvar, kundfokus, HR, Adecco
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.