Digital Strateg till OBOS

Digital Strateg till OBOS

Om tjänsten
Som Digital Strateg kommer du att bli en del av en expansiv koncern som blickar framåt och fortsätter att investera för att bygga fler bostäder i hela Sverige. OBOS har kommit långt i sin utveckling och här ges du som anställd både frihet och mandat att fortsätta bidra till det goda resultatet.

Du kommer att arbeta tillsammans med marknadsteamet och i nära samarbete med ytterligare en digital strateg ansvara för den digitala marknadsföringen för varumärkena OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan. Arbetet innebär planering, uppföljning och utveckling av bolagets digitala närvaro. Placeringsort är antingen Myresjö eller Jönköping beroende på din nuvarande bostadsort.

I din roll som Digital Strateg kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Digital annonsering inom kanaler som Facebook, Instagram, Google och display
  • Hantera innehåll på webbsidor
  • Leadsuppföljning
  • Webbanalys
  • E-postmarknadsföring
  • Marketing Automation
Tjänsten som Digital Strateg är en tillsvidaretjänst.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom digital marknadsföring och arbetsuppgifterna beskrivna ovan. Har du dessutom haft en bakgrund inom E-handel och strategiskt arbetat med att engagera följare via sociala medier är det extra meriterande.

Vidare ser vi att du som person passionerat vill arbeta med digital marknadsföring och kan tillföra marknadsteamet både engagemang, kunskap och hög ambitionsnivå. För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har en god vana av att arbeta med planering och struktur. Om du dessutom drivs av analytisk problemlösning kommer denna tjänst att passa dig utmärkt!

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter

Meriterande för tjänsten är:
  • Arbete med att driva försäljning via digital marknadsföring
  • Drivit sociala medier-strategier
  • Erfarenhet av Episerver & APSIS
Om OBOS
OBOS Sverige är Sveriges största huskoncern där Myresjöhus, SmålandsVillan och OBOS Projekutveckling ingår. Huvudkontoret är beläget i småländska Myresjö, strax utanför Vetlanda. Vi har totalt cirka 820 medarbetare och en årsomsättning på cirka 2,6 miljarder kronor. OBOS Sverige är en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggande på den svenska marknaden. Som del i OBOS-familjen kan vi nu ta ett ännu större samhällsansvar. Den långsiktighet och finansiella styrka som OBOS står för ger oss möjlighet att bredda och fördjupa vårt engagemang i samhällsutvecklingen. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och investera i mer mark och större projekt att utveckla till nya områden där människor vill bo och leva.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Under perioden 15/7-12/8 finns Liridona Brahimi tillgänglig att svara på frågor. Tel: 073-684 72 82 liridona.brahimi@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Digital Strateg, OBOS, Myresjöhus, Smålandsvillan, Jobb i Jönköping, Marknadsföring, Marketing, CRM, Automation, Sociala medier, Annonsering, Karriär, Adecco, Google Analytics, Kommunikation, APSIS
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 sept 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.