Adecco söker CNC-operatörer

Adecco söker CNC-operatörer

Adecco söker nu driftiga CNC-Operatörer för längre uppdrag!

Vem trivs här?
Nu söker vi på Adecco en driftig person som är närvarande och vill mycket! Vi värderar noggrannhet, punktlighet, engagemang och hög arbetsmoral. Det är också viktigt med en god datavana och ett bra minne.

Du som söker har gått 3 årigt Industriprogram eller har likvärdig utbildning/erfarenhet.
Du bör också ha erfarenhet från att ha jobbat med CNC styrda maskiner och/eller chuckautomatiska maskiner. Truckkort är ett krav.

Mycket god Svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor tyngd på personlig tillämpling.

Personliga egenskaper som efterfrågas är kvalitetsmedvetenhet, initiativförmåga, resultatfokus, samt en förmåga att samverka och bidra till förbättringar i en arbetsgrupp. Det är meriterande att ha arbetat med LEAN

Arbetstider. 4-skift

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag, där du får först en visstidsanställning på 6 månader med stora möjligheter att få en tillsvidareanställning hos oss eller hos kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Adecco vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort samt tillgång till kompetensutveckling. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Eddie Avdic på tel: 036-35 10 31.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.