Adecco söker CNC-operatör Gnist/Fräs

Adecco söker CNC-operatör Gnist/Fräs

Om tjänsten
I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta både självständigt men också tillsammans med övriga kollegor på arbetsplatsen. Arbetsgruppen, miljön och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan variera beroende på vilken kund som har behovet av just dig.

Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdragmed start omgående. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde

Om dig
Vi söker dig som har utbildning och/eller en längre tids erfarenhet av CNC och gärna att du jobbat med gnist. Viktigt är att du inte är rädd för att jobba med händerna och ta i. Det är också viktigt att du har en god datavana och utför ditt arbete med största möjliga noggrannhet. Vi ser att du är social, flexibel, framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete.

Vidare ser vi att du är tekniskt lagd och hanterar problem på ett lösningsorienterat sätt. Du är ambitiös, prestigelös och har ett stort kundfokus. Körkort och tillgång till bil är ett krav, truckkort är meriterande. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är utbildad CNC-operatör
  • Att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
  • Att du är motiverad, engagerad och prestigelös
  • Att du har körkort samt tillgång till bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Eddie Avdic i första hand via mejl: eddie.avdic@adecco.se eller via telefon: 0728530368

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, gnist, fräs, Adecco, Konsult
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.