Vi söker en social och framåt administratör som kan agera ansiktet utåt!

Vi söker en social och framåt administratör som kan agera ansiktet utåt!

Är du en social och kommunikativ medarbetare som är orädd för främmande arbetsuppgifter? Gillar du att agera stöttande och trivs med en roll där du har mycket dialog och kontakt med såväl interna som externa intressenter? Då önskar vi gärna vet mer om dig. Vi rekommenderar varmt att söka tjänsten omgående, då vi bearbetar ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för EketsXUppåkras räkning en administrativ BackOffice säljassistent.

Hos EketsXUppåkra får du bli en del av ett spännande, ständigt förnyande och växande företag. Med nästan fyrahundra anställda inom hela företaget blir man en av trettio andra härliga och kompetenta kollegor på företagets kontor i Skillingaryd. Här får man som medarbetare vara en del av ett öppet och inbjudande klimat där man i rollen som administrativ säljassistent får chansen att verka med många intressenter och därmed utveckla och bredda sitt befintliga nätverk.

Som medarbetare hos en av nordens största leverantörer inom skärande bearbetning kommer du att få en spännande inblick inom teknikens utveckling och kan på så vis erhålla nyttig och spännande kunskap relaterat till framtida behov.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EketsXUppåkra.

Arbetsuppgifter

Som administrativ säljsassistent kommer du arbeta med att dagligen agera support mot såväl kunder som medarbetare. Du kommer ha ett nära samarbete med säljare, produktionen samt företagets kunder där ni kommer samverka inom olika kundprojekt. Du ska vara ett aktivt stöd vid kundförfrågningar samt hjälpa till med diverse administrativa arbetena åt sälj-/marknadschef.

Du kommer till exempel att:
 • administrera prissättningar och uppdatering i affärssystemet Monitor
 • ta emot och förvalta underlag som ritningar, offerter och kalkyler
 • agera support vid kundärenden primärt med telefon som arbetsverktyg.
Tjänsten passar dig som önskar en fot in i ett växande företag med möjlighet att förvalta och erfara nya kunskaper inom teknik. Du ser detta som en stor möjlighet att skaffa viktig arbetslivserfarenhet för framtida karriär genom mycket nätverkande och eget ansvar.

Vi söker dig som
 • har avslutade studier på minst gymnasial nivå
 • kan tillämpa flytande svenska och engelska, tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det
 • har goda datakunskaper för att snabbt kunna tillämpa arbetsuppgifter kopplat till administration inom olika system.
Det är meriterande om du
 • har tidigare arbetslivserfarenhet av innesälj eller likvärdiga arbetsuppgifter
 • har tidigare erfarenheter av Monitor
Som person är du orädd, har en god social och kommunikativ förmåga samt agerar problemlösande i ditt arbetssätt. Du ska ha en nyfikenhet och ett driv som gör att du axlar rollen på ett självgående och effektivt sätt!

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: 6 månader
 • Placering: Skillingaryd
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork