Vi söker dig med kunskaper inom Lön!

Vi söker dig med kunskaper inom Lön!

Trivs du i en administrativ roll med fokus på siffror och effektivt arbete? Har du tidigare erfarenheter inom löneadministration där du har fått kunskaper eller insikt kring arbetet bakom en hel löneprocess? Önskar du nya utmaningar som till exempel att hantera en hög volym av medarbetare och deras löner? Då önskar vi gärna veta mer om dig, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag, då vet arbetar löpande med urval i processen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en medarbetare med kunskaper inom lön. Som medarbetare inom lön får du tillhöra en härlig grupp av medarbetare där man ser sina anställda som det faktiska framgångsreceptet inom företaget. Här får man möjlighet att arbeta inom en öppen miljö där man kan lära av kompetenta medarbetare likväl som att man får chansen att bidra till framtida utveckling med egna reflektioner och funderingar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som lönehandläggare har du en viktig roll då du är nyckeln och tryggheten mellan företaget och medarbetares önskan och upplevelser. Du kontrollerar att samtliga rapporter stämmer gentemot direktiv, bestämmelser och anställningar.

Du kommer till exempel att arbeta med löneberedning:
 • kontrollera underlag
 • åtgärda avvikelser
 • registrera löner.
Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för administration och människors upplevelser. Vidare passar tjänsten dig som gillar att arbeta teambaserat men med eget ansvar.

Vi söker dig som
 • har YH-utbildning alternativt likartad utbildning inom lön
 • eller har minst 1 år av arbetslivserfarenheter inom löneadministration
 • har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, då det krävs i det dagliga arbetet.
Som person är du positiv och har ett flexibelt förhållningssätt samt vågar ta initiativ där det behövs. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker samt strukturerad i den omfattning att du kan hantera olika processer samtidigt på ett effektivt sätt.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: start 3 månader med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Jönköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork