Verktygskonstruktör sökes!

Verktygskonstruktör sökes!

Vill du arbeta i en produktionsnära roll i ett tekniskt kunnigt team? Nu söker vi dig som vill bli vår kunds nästa Verktygskonstruktör där du får vara med och utveckla morgondagens produkter. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu en verktygskonstruktör. I den här rollen kommer du att arbeta i team för att tillsammans utveckla och förbättra företagets komponenter och verktyg. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att supportera produktionen i frågor rörande verktygen, och hur ni kan förbättra och utveckla dem. Du kommer att ha tätt samarbete med både kollegor och leverantörer vilket ställer krav på att du trivs i en social roll. Detta är en varierande roll där finns goda möjligheter för dig att själv vara med och påverka rollbeskrivningen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med förbättringar och utveckling av befintliga konstruktioner
 • Arbeta projektbaserat och representera utvecklingsavdelningen
 • Arbeta med inköp och ha dialog med leverantörer
Vi söker dig som
 • Har en relevant utbildning alternativt tidigare erfarenhet av en liknande roll inom konstruktion/tillverkning av verktyg eller annan likvärdig erfarenhet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
Vidare är det meriterande om du har kunskaper inom Catia och erfarenhet av konstruktion i plast.

Vi söker dig som är
 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Jönköping
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se