Tekniskt intresserad processanalytiker inom ekonomi till Axfood!

Tekniskt intresserad processanalytiker inom ekonomi till Axfood!

Har du en analytisk förmåga samt ett intresse för ekonomi och teknik? Vill du vara med och bidra till utveckling och effektivisering kopplat till automatiserings av ekonomiprocesser? Gillar du att arbeta med frihet under ansvar och stukturera ditt eget arbete? Har du lätt för att samt trivs med att samverka med flera intressenter? Då önskar vi verkligen veta mer om dig! Passa på att söka tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med ansökningar som kommer in under processens gång.

Information om uppdraget

Academic Work söker en processanalytiker inom ekonomi till Axfood Shared Serivce Center.

Axfood är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln där man hela tiden arbetar proaktivt med en vision om att bli ledande inom bra och hållbar mat. En av Axfoods viktigaste resurser för en ständigt framgångsrik utveckling är deras medarbetar som bidrar med engagemang och stolthet för hållbarhetskonceptet. Som medarbetare hos Axfood blir man därmed uppmuntrad till att våga och vilja utvecklas med utrymme för att ta initiativ.

På Axfood Shared Service Center i Jönköping är man cirka nittio medarbetare som tillsammans sköter underlag för ekonomi, löner och HR - relaterade ärenden inom hela koncernen och då koncernen är under ständig utveckling och växer är Axfood i behov av ytterligare en processpecialist.

Som processanalytiker kommer du ingå i ett mindre team som består av processägare, processansvarig, processpecialister, RPA - utvecklare och processanalytiker som sitter både i Jönköping och Stockholm. Som medarbetare i Jönköping kommer du tillsammans med en erfaren processanalytiker verka på Shared Service Center för att arbeta nära verksamheten vilket ger dig stora möjligheter att få ingå i en fantastisk arbetsmiljö med en välkomnande och utvecklingsfokuserad kultur. Din närmsta chef kommer vara processägare och tillsammans kommer ni verka för att föra arbetet framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axfood. Det finns väldigt goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som processanalytiker har du en primär roll för att utveckla och driva effektiviseringen av flöden och arbetsprocesser framåt inom koncernen genom RPA (Robotic Process Automation). Du är med från start och analyserar förbättringsmöjligheter genom att göra en nulägesanalys av processer tillsammans med medarbetare inom verksamheten för att sedan kartlägga vad som kan tänkas automatiseras samt identifiera aktuella metoder i relation till automatiseringen. Vidare ansvarar du för att skapa tydliga dokumentationer och riktlinjer för exakt hur och vad som ska utföras. Du har ett nära samarbete med utvecklare som verkar inom RPA!

Tjänsten passar dig som har ett intresse för att analysera och förstå sammanhang på detalj för att kunna bidra till helheten. Du motiveras av att se effektiviseringar och trivs med att driva ditt eget arbete framåt. Vidare passar tjänsten dig som vill få chansen att arbeta inom en ständigt växande koncern som låter dig vara med på tillväxtresan i karriärsyfte!

Vi söker dig som
 • har avslutade eftergymnasiala studier inom ekonomi, IT eller motsvarande
 • kan tala och skriva obehindrat i svenska då det krävs i det dagliga arbetet
 • har tidigare arbetslivserfarenhet av ekonomiska processer och flöden.
Det är meriterande om du
 • har tidigare arbetslivserfarenhet av likartade arbetsuppgifter
 • har arbetat med affärssystemet SAP.
Som person är du strukturerad, analytisk samt strategisk i den omfattning att du kan lägga upp ditt egna arbeta och på ett strukturerat och strategiskt arbetssätt nå långsiktmål samt förstå vad olika beslut och lösningar kan resultera i. Vidare ska du ha ett genuint intresse för digitalisering och teknik.

Övrig information
 • Start: omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Jönköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)