Utesäljare till Däckstället

Utesäljare till Däckstället

Är försäljning, marknadsföring och motorcyklar det bästa du vet? Vill du kombinera detta heltidsjobb med en snabb personlig utvecklingskurva och skaffa meriter som platsar i ditt CV? Då tror vi detta är jobbet för dig! Som utesäljare kommer du att träffa återförsäljare runt om i Mellansverige och promota Däckställets produkter. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en utesäljare till Däckstället som ligger i Loo. Du kommer att utgå hemifrån och vara den enda utesäljaren på Däckstället, som idag har 4 anställda, samt resa runt till olika städer i Mellansverige där de har återförsäljare. Du kommer att få en introduktion så att du kan Däckställets produkter innan du börjar arbeta.

Däckstället startades 1979 av två bröder och har sedan start arbetat med däck. De är idag specialiserade inom motorcykel-, scooter- och ATV-däck. Företaget är inne i en expansiv fas där försäljningen ökat och för att hålla farten uppe i tillväxten vill de under de viktigaste försäljningsmånaderna anställa en resande säljare som utgår från hemmet och som ska få koncentrera sig på att hjälpa deras återförsäljare sälja mer MC-däck till svenska motorcyklister.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Däckstället. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till sista september 2018.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare kommer du att vara en viktig person i företaget där du kommer att göra affärsmässiga besök hos befintliga och nya återförsäljare. Där kommer du att ha produktutbildningar, skylta upp i butikerna och göra en behovskontroll av produkterna. Du kommer även att promota utvalda produkter på mässor, öppna hus, mc-tävlingar mm.

Du kommer till exempel att:
 • Boka in möten med återförsäljare och göra besök
 • Utbilda återförsäljarna angående produkterna
 • Skylta upp i butikerna
Tjänsten passar dig som har ett intresse för motorcyklar och en naturlig fallenhet för att bygga och utveckla kundrelationer. Utöver detta trivs du med att resa i arbetet där du kommer att bo ca 3 nätter i veckan på annan ort, beroende på vart i Sverige du bor och utgår från.

Vi söker dig som
 • Har en examen från gymnasiet
 • Innehar B-körkort
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, då du uteslutande kommunicerar genom språket i det dagliga arbetet
 • Har goda kunskaper i Office-paketet, främst i Excel
Det är meriterande om du har ett A-körkort och ett stort intresse för motorcyklar. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom roadracing, enduro, motorcross eller liknande motorcykelsport då vi tror att detta gör att du snabbare kommer in i rollen.

Som person är du ansvarstagande då du kommer att åka runt med firmans bil samt boka upp möten och styra över ditt eget schema. Då du kommer att arbeta utåt mot kunder är det viktigt att du är framåt, glad och trevlig. Här är det viktigt att du har erfarenhet av att ge bra service och gör bra reklam för det företag du representerar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Flexibel, runt om i Mellansverige.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Däckställets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Däckstället är idag en grossist specialiserad inom Motorcykel-, Scooter-, och ATV-däck. Företaget startades 1979 av bröderna Lennart Benkel och Kent-Åke Svensson och har allt sedan starten arbetat med däck. Företaget är välkänt på marknaden för en komplett lagerhållning samt att snabbt distribuera sina produkter till återförsäljare runt om i landet.