Talang inom embeddedutveckling till Husqvarna Group!

Talang inom embeddedutveckling till Husqvarna Group!

Är du Husqvarnas nästa talang inom embeddedutveckling? Vill du arbeta med nyutveckling av roliga produkter och teknik i framkant? Har du kunskaper inom hårdvarunära programmering? Då kan detta vara tjänsten för dig, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker fyra personer för ett talangprogram inom embeddedutveckling till Husqvarna Group. Talangprogrammet ger dig möjlighet att kickstarta din karriär!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Talangprogrammet kommer pågå under ett år och sedan är tanken att du kommer bli anställd direkt hos Husqvarna Group, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som deltagare i talangprogrammet kommer du vara aktiv i utvecklingen av Husqvarnas robotgräsklippare. Du kommer att arbeta med utveckling av inbyggda system i hela kedjan från idé till test med stor möjlighet att påverka framtidens robotgräsklippare. I arbetet ingår kravframtagning, design, test och dokumentation. Husqvarna Group arbetar i Scrum-team enligt agil metodik. Som talang kommer du att gå olika kurser och certifieringar inom bland annat Scrum. Du kommer också få tillgång till en E-learningplattform där du kan utveckla din kunskaper C-programmering.

Inom området sker just nu en intensiv utveckling med spännande möjligheter för dig som triggas av tekniska utmaningar. Avdelningen består idag av ett flertal Scrum-team. Tanken är att du som deltagare i talangprogrammet ska kunna stötta upp dessa team, bidra med din kompetens från en nyligen avslutad utbildning samt få lära dig av de mer seniora kollegorna. Detta ger dig även en möjlighet att vara delaktig i flera olika projekt, då respektive team har olika inriktningar.

Vi söker dig som
  • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mjukvara eller datateknik alternativt har läst annan ingenjörsutbildning och har ett intresse för programmering
  • Har kunskaper inom hårdvarunära programmering
  • Har goda kunskaper i engelska, såväl muntligt som skriftligt
Som person är du kreativ och har ett stort teknikintresse. Du trivs med att arbeta i grupp men är samtidigt självgående i ditt arbetssätt och har lätt för att kommunicera med andra.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Huskvarna
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är ett företag som är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.