Ta chansen att arbeta extra inom spedition!

Ta chansen att arbeta extra inom spedition!

Vill du säkra ditt kommande sommarjobb redan nu? Önskar du skaffa viktig erfarenhet för framtida karriär? Arbetar du gärna kvällar för att på bästa sätt kunna kombinera studier med jobb? Då har vi arbetet för dig. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bring Parcels ABs räkning en medarbetare för arbete kvällstid. Tjänsten innebär arbete två fredagar i månaden mellan 17.00 - 23.00, med viss möjlighet till flexibilitet kring tider. Vidare ser vi positivt på att man kan ställa upp fler vardagar eller kvällar under veckodagarna.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Bring Parcels AB.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på speditionsavdelningen kommer du att arbeta med avstämningar och rapporter, vilket innebär mycket administrativt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • arbeta med tulladministration
 • exporthantering.
Tjänsten passar dig som önskar möjlighet att arbeta självständigt samt utveckla dina erfarenheter och kunskaper inom ett ledande logistikföretag. Här får du möjlighet att arbeta självständigt men i ett sammansvetsat team med kollegor där man hjälper och stöttar varandra.

Vi söker dig som
 • har minst 2 år kvar av eftergymnasiala studier
 • goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska
 • körkort och tillgång till bil
 • kan arbeta sommar samt andra lov och ledigheter.
(Då arbetsplatsen är belägen på Torsvik och bussförbindelserna nattetid är begränsade förutsätter det att du har körkort och tillgång till egen bil.)

Det är meriterande om du studerar logistik.
Som person är du social, noggrann och strukturerad. Vidare är du handlingskraftig och flexibel i ditt arbetssätt.
 • Start: omgående
 • Omfattning: Deltid, fredagar, med stor sannolikhet till fler vardagar/kvällar utöver under veckan.
 • Placering: Jönköping, Torsvik
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork