Studerande servicemedarbetare till Länsförsäkringar Jönköping

Studerande servicemedarbetare till Länsförsäkringar Jönköping

Studerar du en eftergymnasial utbildning och söker ett meriterande extrajobb? Är du en positiv person som brinner för service? Trivs du dessutom med ett varierande arbete, där du får chansen att vara självgående och ta egna initiativ? Då kan detta vara tjänsten för dig Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker ett antal studenter för arbete med service till Länsförsäkringar Jönköping. Som servicemedarbetare kommer du avlasta den ordinarie personal och ge bästa möjliga service till såväl kunder som kollegor. Du kommer få en gedigen upplärning under de två första veckorna och sedan förväntas du med stöd av kollegor vara självgående.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar Jönköping. Uppdraget kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter

Som servicemedarbetare kommer du arbeta på tre olika avdelningar; receptionen, cafeterian samt kontorsservice. Du kommer lära dig samtliga avdelningar och rotera runt passen.

I receptionen kommer du bemöta kunder, svara i telefon, hantera växeln samt hjälpa till att serva kollegor. Det förekommer arbete i Outlook, Touchpoint, Officepaketet och Callguide. Arbetsdagarna börjar vanligtvis 07:50 och växeln förväntas vara öppen vid 08:00 så det är viktigt att du är i tid. Passen i receptionen kommer vara på minst 4 timmar per tillfälle.

I cafeterian består det dagliga arbetet framförallt av att plocka fram och göra iordning frukostbuffén och sedan plocka undan och diska efteråt, men det förekommer även att du får förbereda luncher och event. Du kommer även löpande administrera och hämta beställningar. Arbetsdagarna är vanligtvis mellan 06:30-11:30, men det kan variera vid luncher och event.

Kontorsservice har ett brett ansvarsområde och det krävs att du är flexibel kring arbetsuppgifterna. En av de mer tidskrävande arbetsuppgifterna är att hantera den dagliga posthanteringen, där det ingår att dela ut posten under förmiddagen och sedan hämta den under eftermiddagen. Vidare ansvarar kontorsservice för bland annat poolbilar, städ, växter och kontorsmaterial. Du har även mycket kontakt med externa leverantörer. Arbetstiderna är belagda på heldagar mellan 8-17 och du kommer att arbeta med pass omfattande minst 4 timmar.

Tjänsten passar dig som är student och vill ha ett varierande och utvecklande extraarbete vid sidan av studierna.

Vi söker dig som
 • studerar på eftergymnasial utbildning och har minst två år kvar av studierna
 • har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver detta
 • har B-körkort.
Det är meriterande om du:
 • har tidigare erfarenhet av att jobba med service
 • har datorvana samt jobbat i Touchpoint eller Callgudie
Som person är du serviceinriktad, positiv och framåt. Du ser vad som behöver göras och är självgående i ditt arbete. Vidare är det viktigt att du är flexibel som person då du kommer rotera mellan olika avdelningar. Tjänsten kräver att du är orädd och vågar ta egna initiativ och ansvar.

Övrig information
 • Start: 1 September.
 • Omfattning: Deltid, extra vid behov
 • Placering: Jönköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar Jönköpings uppdrag är att med kundanpassade lösningar erbjuder alla i länet trygghet och möjligheter. Vi förebygger skador och engagerar oss lokalt för att skapa möjligheter och ett hållbart samhälle. Länsförsäkringar Jönköping är ett lokalt bolag som finns nära sina kunder och därför kan lägga kraft på att lära känna deras specifika behov och förutsättningar. Viktigt är den personliga relationen till kunderna som också är deras ägare.

Länsförsäkringar Jönköping har sitt huvudkontor på väster i Jönköping men har också lokala bank- och försäkringskontor i Nässjö, Tranås, Vetlanda och Värnamo.