Studerande hr-assistent med rekryteringsansvar och intresse för nätverkande!

Studerande hr-assistent med rekryteringsansvar och intresse för nätverkande!

Är du en skicklig nätverkare och vill arbeta med rekrytering av kvalificerade profiler inom teknik? Då är detta en möjlighet för dig! Vi söker dig som är student och vill arbeta 1-2 dagar i veckan med gedigen rekrytering. Du är en teamplayer och har ett flexibelt schema att komplettera med ett meriterande extrajobb!

Information om uppdraget

Academic Work söker en HR-assistent på deltid till Etteplan. Etteplan är ett konsultbolag inom teknikbranschen. Som HR-assistent avlastar du avdelningscheferna och arbetar självständigt med kvalitativ rekrytering. Du kommer vara en nyckelspelare på kontoret och är den som har det hetaste kandidatnätverket. Med hjälp av search i olika kanaler kommer du att hitta de skarpaste kompetenserna och ligga steget före, för att proaktivt attrahera och bygga relationer med eftertraktade kandidater.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som HR-assistent får du värdefull erfarenhet inom rekrytering och du har möjlighet att lägga upp din egen arbetstid utifrån dina studier. Du kommer att avlasta avdelningscheferna i samtliga rekryteringsprocesser och du ansvarar för att driva arbetet i mål. Som HR-assistent arbetar du med employer branding i samtliga externa kontakter. Du arbetar även aktivt med att väcka intresse hos kandidater inom branschen.

Du kommer till exempel att:
  • ta kravprofiler tillsammans med avdelningscheferna
  • öka inflödet av kandidater
  • ta kontakt med intressanta kandidater och boka in till ett personligt möte
  • proaktivt searcha fram kandidater i olika kanaler, såsom sociala medier, internetforum och i andra typer av nätverk.
Tjänsten passar dig som har möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan samt har ett genuint intresse för rekrytering inom teknikbranschen!

Vi söker dig som
  • studerar personalvetenskap eller liknande inriktning med minst 1 år kvar av studierna
  • tidigare vana att använda telefonen som arbetsverktyg
  • har goda kunskaper i engelska och svenska, då arbetsuppgifterna kräver det
  • har ett teknikintresse.
Som person är du social, initiativtagande och du driver självständigt ditt arbete framåt. Du ser vad som behöver göras och är problemlösande i ditt tillvägagångssätt. Vidare är du en ambitiös och driven energispridare som tar ansvar och ger det lilla extra i ditt arbete. Du är effektiv men tummar inte på kvalitén.

Upplysningar

Anställningsform: deltidsanställning

Arbetstid: kontorstider

Placering: Jönköping

Tillträde för befattningen: omgående

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork