Studentinformatör till Vision i Jönköping

Studentinformatör till Vision i Jönköping

Är du på jakt efter ett roligt, socialt och utvecklande extrajobb vid sidan av studierna med start i augusti? I rollen som Studentinformatör får du vara med och utveckla och driva Visions studentverksamhet på Jönköpings Universitet framåt! I denna roll kommer du tillhöra ett härligt team, och du och dina kollegor kommer ha stor möjlighet att påverka dina arbetstider för att på bästa sätt kombinera arbetet med studierna.

Information om uppdraget

Vision är ett rikstäckande fackförbund med medlemmar representerade i över 4000 yrken. Till exempel chefer, ingenjörer, personalvetare, socialsekreterare, ekonomer, präster, behandlingsassistenter, administratörer, medicinska sekreterare och tandsköterskor. Visions medlemmar har jobb som stödjer välfärden, i offentlig sektor och i privata bolag och företag med koppling till den.

Som Studentinformatör kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av att informera om Visions verksamhet på campus i Jönköping, samt att rekrytera nya medlemmar till förbundet. Du kommer att få arbeta i en fartfylld och social roll, med många kontaktytor främst mot studenter, men även anställda på campus samt interna kollegor inom förbundet. I denna roll får du vara med och driva och utveckla Visions arbete framåt på campus, och samtidigt få en meriterande erfarenhet inför framtiden!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vision.

Arbetsuppgifter

I rollen som Studentinformatör kommer du förutom att arbeta med information och medlemsrekrytering att ägna dig åt att marknadsföra Vision via olika event. Det kan gälla allt från klassrumspresentationer, informationsbord, vid mässor och arbetsmarknadsdagar samt andra evenemang. Parallellt med detta arbete kommer du även att erbjuda befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter och events samt hålla koll på vad som händer hos Vision.

Du kommer arbeta i nära samarbete med andra studentinformatörer, och du får själv påverka ditt arbetsschema så att det passar dina studier. Som Studentinformatör hos Vision ges du stort utrymme att själv komma med idéer och uppslag inom ramarna för ditt uppdrag.

Vi söker dig som

Som är student på högskola eller universitet i Jönköpingsområdet och som är utåtriktad och tycker om att träffa och tala med/inför nya människor. Du trivs också i en roll med tydliga mål och där du förväntas ta ett stort eget ansvar samt vara med och bidra med dina idéer och tankar.

Med hänsyn till arbetsuppgifterna är mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift ett krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning eller föreningsliv.

Vidare har du som person en positiv energi som smittar av sig och du har lätt för att skapa engagemang och goda relationer. Du trivs att arbeta med stor frihet under ansvar, och du är duktig på att själv driva ditt arbete framåt, och tar stort ansvar för att din egen arbetsinsats håller hög kvalitet. Då du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta mot givna rekryteringsmål är det viktigt att du motiveras av att utmana dig själv och tycker det är roligt att följa resultatet av din arbetsinsats. Vidare söker vi dig som är en lagspelare och värdesätter en bra gemenskap och att skapa god stämning och sammanhållning med dina kollegor.

Övrig information
  • Under perioden 13:e juli och den 10:e augusti kommer det dröja med återkoppling på grund utav semester. Därav kommer starten för selekteringsarbetet att påbörjas måndag 10:e augusti.
  • Start: 13 augusti 2020, anställningen inleds med två utbildningsdagar på kontoret i Stockholm
  • Omfattning: Deltid, ca. 15 timmar/månad
  • Lön: Individuell lönesättning från 130 kr/tim exkl. semesterersättning
  • Placering: Jönköpings Universitet
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med cirka 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.