Student som kan extrajobba på fredagar!

Student som kan extrajobba på fredagar!

Till Danish Crowns kylavdelning söker vi nu en student som är ute efter att dryga ut studentkassan genom ett välbetalt extraarbete. Vi söker dig som kan arbeta varje fredag med goda chanser till sommarjobb 2020. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en produktionsmedarbetare till Danish Crown, ett växande företag som nu behöver extrahjälp varje fredag för att sedan gå över till heltid under sommaren 2020. Som medarbetare på Danish Crown får du delta i deras sastning på att förena starka traditioner och genuint hantverk med modern produktion. Du får arbeta inom en miljö där visionen är att alla medarbetare ska vara nöjda med sitt arbete så att du som medarbetare får drivkraft för nya utmaningar.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta med paketering av livsmedel. Du kommer att arbeta på produktionslagrets kylavdelning där paketeringen av köttprodukterna sker. På plats får du även en gedigen upplärning på ca 80 timmar som kan förläggas mellan måndag-söndag baserat på när det passar dig.

Tjänsten passar dig som trivs med det enkla men som gillar att vara noggrann och genomföra ett väl utfört arbete!

Vi söker dig som
  • har god svenska i tal då arbetsuppgifterna kräver det
  • studerar på minst 50% på eftergymnasial nivå med minst ett år kvar.
Det är meriterande om du dessutom har arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Som person är du:
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Samarbetsvillig
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Upplärning i ca 80 timmar och sedan 07-16.00 varje fredag samt sommarjobb 2020
  • Placering: Torsvik
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danish Crowns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Danish Crown är ett modernt livsmedelsföretag som säljer köttprodukter till cirka 120 länder runtom i världen. Deras vision är att bidra till att skapa en lyckad vardag för alla konsumenter, oavsett var de befinner sig. 1909 registrerades Danish Crown som det första varumärket i Danmark. Med förståelse och lyhördhet för konsumenterna - omvandlat till produkter av god kvalitet och smak, har Tulip bidragit till att skapa en lyckad vardag i 107 år.